GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ε. Στάη μίλησε για την απομάκρυνσή της από την ΕΡΤ (VIDEO)

Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες η Έλλη Στάη και απάντησε στα ερωτήματα το...


Καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη ήταν χθες η Έλλη Στάη και απάντησε στα ερωτήματα του παρουσιαστή. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε η δημοσιογράφος σχετικά με τη σχέση που έχει η ίδια με την ΕΡΤ η σύμβασή της λήγει στις αρχές του 2013.
"Υπήρξε ένας μικρός διωγμός. Έχει σκιαχτεί το μάτι μου...", είπε η Έλλη Στάη, αναφερόμενη στην απομάκρυνσή της από τη δημόσια τηλεόραση τον περασμένο Οκτώβριο.
Για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Λιάτσο και τι πρόκειται να γίνει όταν λήξει το συμβόλαιό της είπε: "Κάθε φορά που έρχεται κάποιος που διευθύνει και ηγείται των ειδήσεων, πρέπει να έχει ένα χρόνο εύλογο για να αναπτύξει το όραμά του. Εγώ, ως υφισταμένη, δίνω πάντα το χρόνο που χρειάζεται ο καθένας για να αναπτύξει αυτό που έχει στο μυαλό του. Τώρα είμαστε μόνο δύο μήνες.
Φαντάζομαι, ως το τέλος του χρόνου θα έχει φανεί όλο το μοντέλο. Δεν μπορείς να αντιδράς με τη δική σου αντίληψη στα πράγματα αμέσως. Πρέπει να αφήνεις τη δυνατότητα σ' αυτόν που κάθε φορά ηγείται ενός ενημερωτικού τμήματος να βάλει τη σφραγίδα του. Κάποια στιγμή θα έρθει το χρονικό σημείο που θα πεις "εδώ εγώ διαφωνώ πλήρως, δεν μπορώ". Τώρα για μένα δεν έχει έρθει το χρονικό σημείο ακόμα".
"Εγώ πάντως θέλω να μείνω στην ΕΡΤ!", τόνισε η παρουσιάστρια.

3 σχόλια

  1. ________________________________
    Το καταδικασμένο λαμόγιο του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤ, έκοψε την ομιλία Σαμαρά !!

    Μόλις 5 λεπτά πριν ξεκινήσει η χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο,
    η ΠΑ$$ΟΚική, και νυν £ΥΡΙΖΑίϊκη (υποθέτω) ΠΟΣΠΕΡΤ, αποφάσισε να μην μεταδώσει εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια, κάνοντας στάση εργασίας!

    Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι το λαμόγιο Παναγιώτης Καλφαγιάννης που έχει καταδικαστεί...από τα δικαστήρια και είναι ένας από αυτούς που θα έπρεπε να είχαν απολυθεί αλλά κανένας μαλάκ@@ πολιτικός δεν τολμάει να τους ακουμπήσει.

    Είναι τέτοιο λαμόγιο ο πρασινοφρουρός που δε δίστασε να εκμεταλλευτεί το παιδί του προκειμένου να εξαπατά το κράτος και την ΕΡΤ!!

    Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτης και στη συνέχεια διαβάστε γιατί καταδικάστηκε το λαμόγιο της ΕΡΤ:
    Από αύριο ξεκινάω πόλεμο κατά των άθλιων διεφθαρμένων συνδικαλισταράδων της ΕΡΤ που τώρα φορούν τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού αποφάσισαν με φασιστικό τρόπο να μην την δώσουν στα κανάλια.
    ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ χωρίς καν απόφαση γενικής συνέλευσης, παράνομα και ξεδιάντροπα.

    Από αύριο ξεκινάω πόλεμο κατά του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, του άθλιου Καλφαγιάννη, που καταδικάστηκε για απάτη, έναντι της ΕΡΤ, διότι τσέπωνε παράνομα επίδομα για τη δήθεν άνεργη ανάπηρη κόρη του.

    Τόσο άθλιος, τόσο ξεδιάντροπος που χρησιμοποίησε ακόμη και την κόρη του για να τσεπώσει μερικές χιλιάδες Ευρώ.

    Αυτός ο "κύριος" δεν πρέπει απλώς να φύγει, με τον κανόνα περί επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.
    Πρέπει να μπει φυλακή.

    Από δω και πέρα, με όποιο προσωπικό κόστος θα είμαι πάντοτε δυνατά απέναντί του!!!

    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
    ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!
    O πράσινος Παναγιώτης Καλφαγιάννης είναι ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αρχισυνδικαλιστής που λύνει και δένει στην ΕΡΤ. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι ιδιαίτερα καλό παιδί. Όπως αποκάλυψε το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3 o συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκε αυτός και η σύζυγος του, εργαζόμενοι και οι δυο στην ΕΡΤ, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην επιστροφή ποσού περίπου 40.000 ευρώ που παράνομα εισέπρατταν μηνιαίως από την ΕΡΤ. Αφορούσε επίδομα τέκνων το οποίο έπαιρναν οι δυο για λογαριασμό της θυγατέρας τους που θα έπρεπε να ήταν ανήλικη και ανεπάγγελτη αλλά ήταν παντρεμένη και με δουλειά....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα πλέον θα ξανάχει όλο τον χρόνο για αναζήτηση νέου υποψηφίου ...θύματος, και παραέχει σκατοσκυλέψει στη φάτσα και ο στραβισμός της έχει προχωρήσει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαγωθειτε νουδουπασοκοσκυλα..
    οσο εχετε ακομα καιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση