GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση και ανησυχία στη Wall Street...

Απογοητευμένοι οι επενδυτές του χρηματιστηρίου, υποτιμώντας καλές ειδήσεις, λόγω του κινδύνου δημοσιονομικής κατακρήμνισης ρίχνουν τους δ...

Απογοητευμένοι οι επενδυτές του χρηματιστηρίου, υποτιμώντας καλές ειδήσεις, λόγω του κινδύνου δημοσιονομικής κατακρήμνισης ρίχνουν τους δείκτες του χρηματιστηρίου μια ακόμα μέρα.
Έντονα πτωτικά ολοκληρώθηκε και σήμερα στη Wall Street η συνεδρίαση, η τελική συνεδρίαση του χρηματιστηριακού πενθήμερου, εν μέσω αυξημένης νευρικότητας συνδυασμένης με απογοήτευση για την έκβαση μιας ακόμα σύσκεψης στον Λευκό Οίκο, για τον δημοσιονομικό 'γκρεμό'.
Κάθε άλλη θετική πληροφορία "υποτιμάται απ’ την αγορά προς το παρόν", όπως παραδείγματος χάρη οι αυξημένες νέες κατοικίες τον Νοέμβριο, μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.
Κατά συνέπεια, ο δείκτης-βαρόμετρο βιομηχανικός Dow Jones έχασε σήμερα σε ποσοστό 1,21%, ενώ ο Nasdaq Composite (ναυτιλία, τεχνολογία) απ’ την πλευρά του 0,86% .
Σε μονάδες, υπάρχει απώλεια 158 μ. για τον πρώτο δείκτη που κλείνει για τη βδομάδα σαφώς κάτω απ τις 13 χιλιάδες, στις 12.938 μ., και για τον δεύτερο δείκτη απώλεια 25 μονάδων και εβδομαδιαίο κλείσιμο στις 2.960 μονάδες.
Η αγορά πιστώνει τη θέση ότι, ακόμα σήμερα ελάχιστο χρόνο πριν την Πρωτοχρονιά, οι διαφορές των δύο κομμάτων για τη μείωση του ελλείμματος στον κρατικό προϋπολογισμό "παραμένουν αγεφύρωτες" και καταγράφει ότι τα δύο κόμματα αρκούνται στο οι μεν να επιρρίπτουν ευθύνες στους δε.
Οι τοποθετήσεις αρχίζουν να λαμβάνουν υπόψη ότι θα υπάρξει μέχρι τέλους ασυμφωνία στην Ουάσινγκτον στο πρόβλημα του προϋπολογισμού, σημειώνει ο αναλυτής Στίβεν Ρόουζεν, της 'Σοσιετέ Ζενεράλ' μιλώντας στο Γαλλικό πρακτορείο.
Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων σταθεροποιούνται, στο μεταξύ : --του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου σταθεροποιείται στο 1,710%-1,711%, ενώ του 30ετούς στο 2,881%-2,882%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση