GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xριστουγεννιάτικο... καρτέρι

Xριστουγεννιάτικο... καρτέρι Αδίστακτοι ληστές έστησαν καρτέρι σε Ηρακλειώτη επιχειρηματία την παραμονή των Χριστουγέννων, του επιτέθηκ...

Xριστουγεννιάτικο... καρτέρι

Αδίστακτοι ληστές έστησαν καρτέρι σε Ηρακλειώτη επιχειρηματία την παραμονή των Χριστουγέννων, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου στην περιοχή του Μασταμπά, στη λεωφόρο Ιωνίας.
Τρεις δράστες, περίμεναν καρτερικά τον καταστηματάρχη να κλείσει το μαγαζί του. Οι αδίστακτοι ληστές είχαν βάλει στο στόχαστρο τις εισπράξεις της ημέρας και μόλις ο καταστηματάρχης κλείδωσε το μαγαζί του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Ο άτυχος άνδρας μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, πεσμένος κάτω και προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα την ώρα που οι δράστες έψαχναν πάνω του τα χρήματα, άρχισε να φωνάζει.
Περίοικοι που βγήκαν από τα σπίτια τους, ανάγκασαν τους δράστες να τραπούν σε φυγή και ο καταστηματάρχης τη ... γλίτωσε με αρκετούς μώλωπες. Φαίνεται ότι οι δράστες περίμεναν αρκετή ώρα τον καταστηματάρχη και είχαν σχεδιάσει τις κινήσεις τους, χωρίς να προβλέψουν όπως την αντίδρασή του και την κινητοποίηση των περίοικων.

Πηγή: prismanews.gr

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση