GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

100 νεκροί από το ψύχος

100 νεκροί από το ψύχος Η Ινδία θρηνεί τους τουλάχιστον 100 νεκρούς εξαιτίας του δριμύ ψύχους που επικρατεί στο βόρειο κρατίδιο της Ινδί...

100 νεκροί από το ψύχος
Η Ινδία θρηνεί τους τουλάχιστον 100 νεκρούς εξαιτίας του δριμύ ψύχους που επικρατεί στο βόρειο κρατίδιο της Ινδίας Ουτάρ Πραντές, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Συνολικά 107 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ουτάρ Πραντές, περιλαμβανομένων 15 χθες Τετάρτη στις πόλεις Μουζαφαρναγκάρ, Μαθούρα, Άγκρα, Μπουλαντσάχρ και Ετάχ, έγραψαν οι Times της Ινδίας.
Στην Μουζαφαρναγκάρ σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία στο κρατίδιο καθώς ο υδράργυρος έπεσε στους 0,6 βαθμούς Κελσίου.
Αξιωματούχοι της υπηρεσίας καταστροφών του κρατιδίου διέψευσαν ότι οι θάνατοι οφείλονται στο ψύχος, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα πολλοί άστεγοι και φτωχοί πέθαναν από το κρύο.
Η θερμοκρασία στο Νέο Δελχί «κατρακύλησε» στους 9,8 βαθμούς Κελσίου, 11 βαθμούς χαμηλότερα από τον μέσο όρο του Ιανουαρίου, κατά την ψυχρότερη μέρα που βίωσε η πόλη από το 1969, ανακοίνωσε η Ινδική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση