GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα φίλτρα του καφέ

Τα φίλτρα του καφέ, δεν χρησιμεύουν μόνο για να φτιάχνεις...

Τα φίλτρα του καφέ, δεν χρησιμεύουν μόνο για να φτιάχνεις...τον γαλλικό σου. Μπορούν να δώσουν λύσεις σε αρκετά καθημερινά μικροπροβλήματα. Τι μπορείς να κάνεις με αυτά;
1. Αν έχεις ξεμείνει από ξεσκονόπανο ή χαρτί κουζίνας ή εφημερίδα και θέλεις να καθαρίσεις τα τζάμια ή το γυάλινο τραπεζάκι που έχει γεμίσει δαχτυλιές, πάρε ένα φίλτρο καφέ και κάνε τη δουλειά σου. Το τζάμι, αλλά και ο καθρέφτης, θα γυαλίσει στο λεπτό.
2. Χρησιμοποίησε ένα φίλτρο για να καλύψεις μπολ ή πιάτα μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Έτσι θα γλιτώσεις εύκολα το ενοχλητικό πιτσίλισμα στο εσωτερικό του φούρνου.
3. Χρησιμοποίησε φίλτρα ως διαχωριστικά ανάμεσα σε σκεύη ή τα πορσελάνινα σερβίτσια σου για να περιορίσεις την τριβή.
4. Αν σπάσει ο φελλός την ώρα που ανοίγεις ένα μπουκάλι χρησιμοποίησε ένα φίλτρο καφέ για να σουρώσεις το κρασί. Αν σπάσει ο φελλός την ώρα που ανοίγεις ένα μπουκάλι χρησιμοποίησε ένα φίλτρο καφέ για να σουρώσεις το κρασί.
5. Πριν ανακυκλώσεις το λάδι τηγανίσματος πέρασέ το μέσα από ένα φίλτρο καφέ.
6. Χρησιμοποίησέ το, ώστε αντί για καφέ να σουρώσεις χαμομήλι, τσάι, αφεψήματα ή ζωμούς.
7. Αν το κόψεις σε μακρόστενα κομματάκια μπορεί κάλλιστα να χρησιμεύσει σαν ταινία αποτρίχωσης που θα απομακρύνει το κερί.
8. Απλώνοντας στον πάτο της γλάστρας, ένα φίλτρο θα εμποδίσεις το χώμα να διαρρέει, αφήνοντας μόνο το νερό να φέυγει.κ
9. Βάψε τα παπούτσια σου, τρίβοντας το χρώμα με ένα φίλτρο του καφέ.
10.Τα φίλτρα μπορούν να λειτουργήσουν και σαν αιμοστατικό. Π.χ. αν κοπείς από το ξυραφάκι, πίεσε ένα κομμάτι φίλτρου επάνω στην πληγή και το αίμα θα σταματήσει πολύ πιο γρήγορα.
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση