GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια σταρ πληρώθηκε με 1.200 ευρώ το δευτερόλεπτο; (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η...
Πάμελα Άντερσον που είδε την πόρτα της εξόδου στο πρώτο live του Dancing on ice είχε υπογράψει συμβόλαιο με την παραγωγή του παιχνιδιού ύψους 170.000 ευρώ για τη συμμετοχή της. Αυτό σημαίνει ότι η παρουσία της στο δημοφιλές σόου της αμερικανικής τηλεόρασης που είχε διάρκεια 90 δευτερολέπτων για τη χορογραφία της και άλλων 60 δευτερολέπτων για τη βαθμολογία και την ανακοίνωση του αποτελέσματος, της απέφερε ούτε λίγο ούτε πολύ 1.200 ευρώ το δευτερόλεπτο!
Μετά από αυτή την υπερ-αρπαχτή όπως θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος η Πάμελα Άντερσον διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φίλους της σε κλαμπ του Μέιφερ. Δεν είναι άλλωστε πολλοί αυτοί που πληρώνονται αδρά για μια τηλεοπτική παρουσία …2,5 λεπτών!

2 σχόλια

  1. Μπράβο στην Πάμελα τα χρόνια περνάνε αλλά το θανατηφόρου ομορφιάς κορμί της ακόμα μαγεύει κόσμο και κοσμάκι, μασκιά της που ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί. Δεν θα τις έδιναν τόσα αν δεν μετρούσε ακόμα στους άντρες. Άλλωστε για το σώμα της και τις ταινίες της... έγινε παγκοσμίως γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τη γκόμενά, άντε ρε πεινασμενε βρες τίποτε άλλο να μας πεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση