GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

12.500 μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων

12.500 μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων Στις 12.500 μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, αναφέρθηκε ο Αν...

12.500 μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων

Στις 12.500 μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013, αναφέρθηκε ο Αντώνης Μανιτάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
«Γίνεται από τώρα ο προγραμματισμός και η τεχνική προετοιμασία ώστε να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να υπολογίσουμε τις 12.500 μετακινήσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Αυτός ο προγραμματισμός γίνεται με τρόπο συστηματικό, ενώ  αυτή τη φορά θα έχει προηγηθεί και η αξιολόγηση. Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του έτους, όλο αυτό το πρόγραμμα της κινητικότητας θα είναι ένα πρόγραμμα βασικό, συστηματικό και θα γίνεται σε πάγια βάση με τα κριτήρια της αντικειμενικότητας που παρέχει το ΑΣΕΠ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Διοικητική Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.
Σε ότι αφορά στο Πρόγραμμα Κινητικότητας, ο κ. Μανιτάκης σημείωσε ότι «έχουμε ήδη συγκεντρώσει τις ανάγκες, τα κενά των Υπουργείων, τα έχουμε επεξεργαστεί και τις προσεχείς ημέρες θα βγει και η ανακοίνωση του Υπουργείου, η οποία θα καλεί τις υπηρεσίες και στη συνέχεια τους υπαλλήλους που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα να συμπληρώσουν τις αιτήσεις, για να μεταφερθούν στις νέες θέσεις τους».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «στηρίζουμε το έργο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Υπουργού και της πολιτικής ηγεσίας, γιατί βασικός μας στόχος είναι να γίνουμε, επιτέλους, μία κανονική χώρα»
«Το πρώτο που χρειαζόμαστε είναι ένα κανονικό κράτος, μαζί με μία κανονική κοινωνία, και μία κανονική οικονομία», ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι «έχει πολύ μεγάλη σημασία να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση, έχει πολύ μεγάλη σημασία να προχωρήσουν όλες οι διαρθρωτικές αλλαγές, ιδίως τώρα που έχουμε αποκτήσει δημοσιονομική και νομισματική ασφάλεια».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό να στείλουμε το μήνυμα προς το δημοσιοϋπαλληλικό προσωπικό της χώρας ότι τους τιμάμε, ότι στηριζόμαστε σε αυτούς, ότι η μεγάλη τους πλειονότητα είναι άξιοι άνθρωποι, πιστοί στο καθήκον, είναι μικρές οι εξαιρέσεις. Πρέπει να νοιώσουν ασφαλείς. Θα τους τιμήσει η κοινωνία για αυτό, γιατί θα συμβάλουν στην ανάταξη και την ανάκαμψη της χώρας και ένα πρώτο δείγμα που θα δώσει και το υπουργείο σε σχέση με την κινητικότητα του προσωπικού είναι η άμεση προκήρυξη των προς κάλυψη θέσεων, για να νοιώσουν όλοι όσοι εντάσσονται στην κινητικότητα  πως κανείς δεν τους κοροϊδεύει, πως υπάρχουν θέσεις και θα καταλάβουν υφιστάμενες θέσει που ικανοποιούν πραγματικές ανάγκες υπηρεσιών και φορέων του δημοσίου».


Κόμματα: ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση