GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοούμενος για 12 μέρες βρέθηκε νεκρός...

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν το μεσημέρι της Παρασκευής, περαστικοί από πάρκο στάθμευσης απέναντι από το υποκατάστημα του ΙΚΑ...

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν το μεσημέρι της Παρασκευής, περαστικοί από πάρκο στάθμευσης απέναντι από το υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ξάνθη, όταν αντίκρισαν το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα.
Το πτώμα του 72χρόνου Α.Ο. μουσουλμάνου κατοίκου της Ξάνθης, βρέθηκε πίσω από πυκνή χαμηλή βλάστηση που υπάρχει στον χώρο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και κατέφτασε στο σημείο, αντικρίζοντας το πτώμα του 72χρόνου ο οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και 12 ημέρες.
Το πτώμα του άτυχου άνδρα, ο θάνατος του οποίου όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία προήλθε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειες, αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Από τη μεριά της η Αστυνομία απορρίπτει το σενάριο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Πηγή: thrakitoday.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση