GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε είναι η χειρότερη μέρα του '13;..

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την χειρότερη ημέρα του 2013. Ο Βρετανός ψυχολόγος, Κλιφ Άρναλ βάσει ενός μαθηματικού τύπου έδειξε...

Λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει για την χειρότερη ημέρα του 2013. Ο Βρετανός ψυχολόγος, Κλιφ Άρναλ βάσει ενός μαθηματικού τύπου έδειξε ότι η 21η Ιανουαρίου θα είναι για φέτος η πιο απογοητευτική ημέρα.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της New York Daily News, ο Βρετανός ψυχολόγος έλαβε υπόψιν του μια σειρά παραγόντων που τον οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό. Πρώτα από όλα είναι οι καιρικές συνθήκες. Κατά δεύτερον είναι το επίπεδο χρέους, δηλαδή η διαφορά ανάμεσα στα χρέη που έχουμε και στη δυνατότητα να τα αποπληρώσουμε.
Επίσης, την 21η Ιανουαρίου έχουμε αφήσει πίσω μας τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και τις ελπίδες που γεννά η έλευση του νέου έτους μαζί με τους στόχους που θέτουμε κάθε χρόνο.
Ο Κλιφ Άρναλ προτείνει διάφορες λύσεις για να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η ημέρα αυτή. Μια εκδρομή, άσκηση σε ανοιχτούς χώρους και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο θα βοηθήσουν αρκετά.
Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση