GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελετή Αφής της Φλόγας στην ΕΤ1...

Σε απευθείας μετάδοση από το Ζάππειο Μέγαρο, η ΕΤ1 θα καλύψει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 11:15, την Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδα...


Σε απευθείας μετάδοση από το Ζάππειο Μέγαρο, η ΕΤ1 θα καλύψει την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στις 11:15, την Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας, για τους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics που θα γίνουν το 2013 στην πόλη Tyeong Shang της Ν. Κορέας.

Την τελετή θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης, η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Σβώμπου και η παραγωγή του Νίκου Πέτσα.

Η Τελετή Αφής θα πραγματοποιηθεί στο περιστύλιο του Ζαππείου και θα εκφωνηθούν λόγοι από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics dr Timothy P. Shriver, από την Πρόεδρο των Special Olympics Hellas κυρία Ιωάννα Δεσποτοπούλου, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη και εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Την Τελετή θα πλαισιώσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ οι αθλήτριες Special Olympics της Ρυθμικής Γυμναστικής, θα παραδώσουν τη φλόγα στους πρώτους Λαμπαδηδρόμους, μετά την Αφή από το κάτοπτρο στο Περιστύλιο του Ζαππείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση