GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το Τ.Τ εκταμίευσε αυθημερόν δάνειο 1 εκατ. ευρώ για επιχείρηση συγγενών του Βενιζέλου»

Ένα  πρωτοσέλιδο «χτύπημα» για μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή του κρατικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φιλοξενεί η Εφημερίδα των Συντακτών....

Ένα  πρωτοσέλιδο «χτύπημα» για μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή του κρατικού Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φιλοξενεί η Εφημερίδα των Συντακτών.
Όπως αναφέρεται, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενέκρινε ομολογιακό δάνειο ενός εκατ. ευρώ, πενταετούς διάρκειας, σε εταιρεία ειδών υγιεινής (Υιοί Δ. Μπακατσέλου Α.Ε.) εξ αγχιστείας συγγενών τού τότε υπουργού Οικονομικών Ε. Βενιζέλου, την ώρα που οι ελληνικές τράπεζες είχαν σταματήσει τις χορηγήσεις δανείων.
Το δάνειο μάλιστα φαίνεται ότι εκταμιεύθηκε αυθημερόν με έκδοση τραπεζικών επιταγών και μεταφορά των ποσών στους δικαιούχους ενώ είχε περίοδο χάριτος 6 μηνών και επιτόκιο αγοράς 7,6%. «Η περίπτωση της εταιρείας αυτής φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερη και το Τ.Τ. αποφάσισε να παρακάμψει την τραπεζική ακαμψία αλλά και τον κώδικα χορήγησης δανείων που διέπει τη λειτουργία του», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντως, η επιχείρηση της των υιών Μπακατσέλου δεν κατάφερε να ανακτήσει τον βηματισμό της και μέσα στο 2012 επιχείρησε δυο φορές να ενταχθεί στις ευεργετικές προβλέψεις του άρθρου 99.

3 σχόλια

  1. Το επισημο δημοσιογραφικο οργανο του Τσιπρα και του Συνασπισμου αποκαλυπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο( τον μπουγατσολόγο-παπαρολόγο) να κάθεται κάποια μέρα στο σκαμνί της δικαιοσύνης.

    Διότι μας κουνάει το χοντροδαχτυλάκι του απειλητικά,ενώ είναι χωμένος στα σκατά μέχρι το σαγόνι.

    Είναι παράκληση προς την δικαιοσύνη και ευχή μου,να λογοδοτήσει αυτός ο άνθρωπος για όλα όσα ευθύνεται,και που φρόντισε με νόμους και τροπολογίες της μιας νύχτας,να βγάλει έξω την ουρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο γνωστός μπουγατσολόγος, σαπιοκοιλιάς που παριστάνει τον συνταγματολόγο και εκτελεί χρέη νεκροθάφτη, είναι που ψήφισε νομοθετικές ρυθμίσεις για να απαλλάξει τους υπόλογους πολιτικούς που σκορπούν το δημόσιο χρήμα και βοήθησε δημοσυντήρητους επιχειρηματίες να ξεφύγουν από την δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση