GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιτεχνικό πατινάζ στην ΕΤ1...

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ ξεκινά και η ΕΤ1 θα το καλύψει με ζωντανές και ετεροχρονισμένες μεταδόσεις! Στο τιμόνι τ...

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ ξεκινά και η ΕΤ1 θα το καλύψει με ζωντανές και ετεροχρονισμένες μεταδόσεις! Στο τιμόνι της περιγραφής κάθεται και πάλι ο συνήθης...ύποπτος Αλέξης Κωστάλας!
Το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:
"Με απευθείας και ετεροχρονισμένες (live delay) μεταδόσεις από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η ΕΤ1 θα καλύψει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2013. Την περιγραφή των αγώνων θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας.
Η διοργάνωση φιλοξενείται στο Dom Sportova, παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων με χωρητικότητα 5000 θεατών. Η «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ευρώπης έχει συγκεντρωθεί στο Ζάγκρεμπ διεκδικώντας μία θέση στο βάθρο των νικητών στις τέσσερις κατηγορίες του Καλλιτεχνικού Πατινάζ (Ατομικό Ανδρών, Γυναικών, Ζευγάρια και Χορός στον πάγο).
Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι Αλιόνα Σαβτσένκο – Ρόμπιν Σολκόβι (Γερμανία) και Τατιάνα Βολοσοζάρ – Μάξιμ Τράνκοφ (Ρωσία), από τις πιο δυνατές παρουσίες στα ζευγάρια παγκοσμίως. Οι Βολοσοζάρ –Τράνκοφ, πρωταθλητές Ευρώπης 2012, κέρδισαν και το Εθνικό Πρωτάθλημα Ρωσίας τον περασμένο Δεκέμβριο.
Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι Καρολίνα Κόσνερ (Ιταλία, πρωταθλήτρια Ευρώπης 2012), Κίιρα Κόρπι (Φιλανδία) και Γελιζαβέτα Τουκταμούσεβα, νικήτρια στο πρόσφατο εθνικό πρωτάθλημα Ρωσίας που συμμετέχει για πρώτη φορά σε Πανευρωπαϊκό. Η Ελλάδα συμμετέχει με την Ισαβέλα Σούστερ Βελισσαρίου.
Στο Χορό στον πάγο, μετάλλια διεκδικούν οι Ναταλί Πεσαλά – Φαμπιάν Μπουρζά (Γαλλία, πρωταθλητές Ευρώπης 2012), Άννα Καπελίνι – Λούκα Λανότε (Ιταλία) και οι Ρώσοι Έλενα Ιλινιτς – Νικίτα Κατσαλάποφ και Γεκατερίνα Μπαμπρόβα – Ντμίτρι Σαλαβιόφ. Στο Ατομικό Ανδρών, ο αγώνας αναμένεται σκληρός ανάμεσα στους Μίχαλ Μπρεζίνα (Τσεχία), Φλοράν Αμοντιό – Μπράιαν Ζουμπέρ (Γαλλία) και τον Γεβγένι Πλούσενκο (δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης, πρωταθλητής Ευρώπης 2012), ο οποίος κέρδισε πρόσφατα για δέκατη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ρωσίας - ο μόνος αθλητής που έχει δώσει 4Τ-3Τ-3L στο Cap of Russia 2002. Καινούργια, ενδιαφέρουσα παρουσία στο ατομικό ανδρών, είναι ο Ρώσος Μάξιμ Κοβτουν, Ρωσία, που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Γκραν Πρι Εφήβων".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση