GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ζιμπάμπουε έμεινε με... 217$

Η Ζιμπάμπουε έμεινε με... 217$ Την τελευταία εβδομάδα απέμειναν μόλις 217 δολάρια ΗΠΑ στα κρατικά ταμεία της Ζιμπάμπουε, καθώς ολοκληρώ...

Η Ζιμπάμπουε έμεινε με... 217$

Την τελευταία εβδομάδα απέμειναν μόλις 217 δολάρια ΗΠΑ στα κρατικά ταμεία της Ζιμπάμπουε, καθώς ολοκληρώθηκε η καταβολή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών στη Ζιμπάμπουε, Τεντάι Μπίτι.
«Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν έγινε η καταβολή της μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, απέμειναν 217 δολάρια ΗΠΑ στα κρατικά μας ταμεία», δήλωσε ο κ. Μπίτι, τονίζοντας ότι «κάποιοι από τους δημοσιογράφους στο ακροατήριό του είναι πλουσιότεροι από το δημόσιο στη Ζιμπάμπουε».
Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε ότι «τα δημόσια οικονομικά είναι σε παραλυσία πλέον και δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».
«Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την καταφυγή της κυβέρνησης της Ζιμπάμπουε στη γενναιοδωρία διεθνών δωρητών, για να διεξαχθούν ως το τέλος του 2013 οι δύο προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες, η πρώτη για την ανάδειξη νέας βουλής και κυβέρνησης και η δεύτερη για την επικύρωση του νέου Συντάγματος από τους πολίτες», πρόσθεσε.






Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση