GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σύντροφος της 23χρονης φοιτήτριας έλυσε τη σιωπή του...

Ο σύντροφος της βιασθείσας φοιτήτριας, μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί στα μέσα Δεκεμβρίου, έλυσε τη σιωπή του κι έκανε - αποκλειστικά - ...

Ο σύντροφος της βιασθείσας φοιτήτριας, μέσα σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί στα μέσα Δεκεμβρίου, έλυσε τη σιωπή του κι έκανε - αποκλειστικά - δήλωση μιλώντας χθες στο Γαλλικό πρακτορείο, από το Γκοραχπούρ στο Ούταρ Πραντές.
Περιέγραψε, με χρώματα μελανά, τον βαθμό απίστευτης βαρβαρότητας- σκληρότητας, οι οποίες διέκριναν τις έκνομες ενέργειες των δραστών του ομαδικού βιασμού.
Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια απεβίωσε, αφού νοσηλεύτηκε για λίγα 24ωρα σε νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη.
"Ποτέ ας μην ξαναδώ, δεν θα πρέπει να ξαναδώ, τέτοιου βαθμού βαρβαρότητα. Πάλεψα, όσο μπορούσα. Όμως, οι βιαστές συνέχιζαν, παρότι εγώ τους παρακαλούσα διαρκώς, να αφήσουν την κοπέλα", υπογράμμισε στη δήλωσή του ο σύντροφος της φοιτήτριας.
Ο ομαδικός βιασμός της 23χρονης, στο Νέο Δελχί, έχει σοκάρει τους Ινδούς, μεταδίδει από την ινδική πρωτεύουσα το Γαλλικό πρακτορείο.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση