GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

28χρονη κωφάλαλη σκότωσε τον θείο της για ένα τσουβάλι ελιές

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ηλείας, εκεί όπου μια 28χρονη κωφάλαλη με νοητική στέρηση επιτέθηκε, σύμφωνα με το ilialive.g...

Νέο έγκλημα συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Ηλείας, εκεί όπου μια 28χρονη κωφάλαλη με νοητική στέρηση επιτέθηκε, σύμφωνα με το ilialive.gr, με μαχαίρι στο θείο της, ενώ είχε έρθει στα χέρια με τον πατέρα της .
Ο 65χρονος Δημήτρης Μπαγουρδής, το μεσημέρι της Τρίτης επισκέφθηκε το σπίτι του ετεροθαλούς αδερφού του στο χωριό Γιαννιτσοχώρι στην Ηλεία. Αφορμή για την επίσκεψη αυτή στάθηκε το σπάσιμο μιας ελιάς σε λιοστάσι ιδιοκτησίας του 65χρονου.
Η διαμάχη προέκυψε, σύμφωνα με την πλευρά της οικογένειας του ετεροθαλούς αδερφού 61 ετών, με αφορμή την συγκομιδή και το κλάδεμα 20 ελαιόδεντρων σε παρατημένο λιοστάσι, που απέφεραν 7 τσουβάλια ελιές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις 2 το μεσημέρι, οι δύο άντρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια με τον 65χρονο να ρίχνει στο έδαφος και να χτυπά τον 61χρονο.
Εκείνη την ώρα, η 28χρονη κωφάλαλη, βλέποντας να συμβαίνουν αυτά μπροστά της, άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας και χτύπησε στην δεξιά ωμοπλάτη και στην αριστερή οσφυϊκή χώρα. Ήταν η αίσθηση του κινδύνου που ένοιωσε και κινήθηκε με σκοπό να προστατέψει τον πατέρα της. Αυτά φέρεται να υποστήριξε σε δάσκαλο νοηματικής που βοήθησε στην εξέτασή της.
Μετά το χτύπημα, ο 65χρονος κατέβηκε από το κεφαλόσκαλο, βγήκε στο δρόμο έξω από το σπίτι και αιμόφυρτος εκεί κατέρρευσε. Βλέποντας αυτό ο ετεροθαλής αδερφός του, τον έβαλε στο αυτοκίνητο και μαζί με έναν συγχωριανό του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σύμφωνα με τον ιατροδικάστή Πύργου, Κοσμά Αλεξίου, το θύμα έφερε δύο τραύματα απο τέμνον όργανο (μαχαίρι) στη ραχαία επιφάνεια. Το ένα ήταν θανατηφόρο αφού προκάλεσε την τρώση του δεξιού πνεύμονα και του αιμοθώρακα.
Η 28χρονη μαζί με τον 61χρονο πατέρα της έχουν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κυπαρισσίας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση η πρώτη και της συνέργειας ο δεύτερος.

2 σχόλια

  1. KALA TOU EKANE
    EXOUN MA8EI OLOI NA LUNOUN TA PROVLHMATATOUS ME TIS MPOUNIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον ανθρωπο δεν το σκοτωσε η κωφαλλαλη μονο.η φρωχεια και η μιζερια το σκοτωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση