GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε προθεσμία ο 29χρονος

Πήρε προθεσμία ο 29χρονος Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για...

Πήρε προθεσμία ο 29χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε η Αστυνομία στον αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, εφέτη ανακριτή κ. Μόκκα, αποτυπώματα του 29χρονου βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν καταδικασμένοι ως μέλη της οργάνωσης σε Αθήνα και Βόλο, ενώ ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό του σε κουτί με οπλισμό που είχε εντοπιστεί, ύστερα από καταγγελία, στην Πολυτεχνειούπολη.
Στο μεταξύ, συμπληρωματική απολογία έδωσε στους ανακριτές που ερευνούν την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς» ο κατηγορούμενος για τη ληστεία της Πάρου, σχετικά με στοιχεία για εμπλοκή του στην τρομοκρατική οργάνωση.


Διαβάστε επίσης:
Τώρα-Σύλληψη για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς"
Έφτασαν στη σύλληψη από το αποτύπωμα
Γνώριμος στις Αρχές ο 29χρονος
ΦΩΤΟ-Τα όπλα με το DNA του 29χρονου
Το DNA του 29χρονου σε όπλα



Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση