GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2 εκατ. ευρώ δίνει η αστυνομία για πληροφορίες...

Το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ αγγίζουν οι δαπάνες που ξοδεύει η Ελληνική Αστυνομία στους πληροφοριοδότες. Σύμφωνα με δημοσίευμα από ...

Το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ αγγίζουν οι δαπάνες που ξοδεύει η Ελληνική Αστυνομία στους πληροφοριοδότες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από τον «Κόσμο του Επενδυτή», τα έξοδα ασφαλείας διαμορφώνονται περί τα 2.000.000 ευρώ ετησίως και αφορούν ζεστό χρήμα που χορηγείται σε επικεφαλής αξιωματικούς κεντρικών υπηρεσιών, με στόχο την αξιοποίησή τους στη δίωξη του εγκλήματος.
Τη μερίδα του λέοντος αποσπούν οι απόρρητες δαπάνες που αφορούν προμήθειες διαφόρων εξοπλιστικών συστημάτων και τεχνικών μέσων (από χημικά και δακρυγόνα μέχρι σύγχρονα συστήματα παρακολουθήσεων και άλλα υλικά υποδομής).
Μεγάλα ποσά δαπανώνται όμως και σε «ειδικές αμοιβές», που αφορούν τα ποσά που χορηγούνται σε αστυνομικούς για εξαίρετες πράξεις τους στον τομέα της πάταξης της εγκληματικότητας και είναι περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως.

4 σχόλια


  1. Όλων των νταβάδων φύλακας
    Ο παπάς κι’ ο αστυφύλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παπάς και ο δεσπότης
    Και οι δυο ρουφιάνοι πρώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο παπάς και ο χαφιές
    εμπορεύονται ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ,,,γουρουνια μπατσοι δολοφονοι ,,,,μπατσος και ανθρωπος ειναι εννοιες ασυνδετες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση