GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέοι οι 2 δουλέμποροι

Προφυλακιστέοι οι 2 δουλέμποροι Ένας Αιγύπτιος και ένας Ιρακινός κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Η...

Προφυλακιστέοι οι 2 δουλέμποροι


Ένας Αιγύπτιος και ένας Ιρακινός κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στον ανακριτή Ηρακλείου και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, ως μέλη κυκλώματος διακίνησης των μεταναστών, οι οποίοι κινδύνευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου, με το πλοιάριο «MOYN ΡΕΗΚΕΡ» βόρεια της νήσου Ντίας.
Ο 55χρονος Έλληνας, που επίσης συνελήφθη, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη ενώ αναζητείται και ένας ακόμη Έλληνας ως μέλος του κυκλώματος.
Στο μεταξύ, στην αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παραμένουν 26, από τους συνολικά 37 μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν, μετά από την επιχείρηση του Λιμενικού.
Παράλληλα έξι από τους μετανάστες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς έχουν κάνει αίτηση για άσυλο, καθώς και πέντε ακόμη μετανάστες οι οποίοι είχαν συλληφθεί το προηγούμενο διάστημα και πρέπει, σύμφωνα με το νόμο, να εγκαταλείψουν τη χώρα μας.
Το πλοιάριο με τους λαθρομετανάστες που είχε αναχωρήσει από τα Μάλλια Ηρακλείου με προορισμό την Ιταλία με 37 παράνομους μετανάστες είναι το πρώτο που εντοπίζεται στην Κρήτη, για την μεταφορά λαθρομεταναστών προς το εξωτερικό.
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Αν είχατε κάνει τη Μακρόνησο Alcatraz θα το σκέφτονταν οι αλλόχρωμοι να κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση