GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-Καμμένος: Η ανεργία θα φτάσει 40%...

«Λέτε ψέματα, κρύβετε κι άλλα μέτρα, θα περικόψετε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή...

«Λέτε ψέματα, κρύβετε κι άλλα μέτρα, θα περικόψετε κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή, στη συζήτηση για το φορολογικό νομοσχέδιο.
«Το κράτος θα παραδώσει τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων στις τράπεζες, τα συσσίτια έχουν αυξηθεί 80%, ξεπαγιάζει ο κόσμος, φόροι χωρίς να εισπράττει το κράτος» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κριτική του προς την κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως αυτό το νοσμοσχέδιο θα ψηφιστεί με 149 βουλευτές, λιγότερους από τους 151 και προσθέτοντας «να αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τονίζοντας «έχει καταργηθεί η Βουλή», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Στουρνάρα «άνθρωπο του Σημίτη που δεν έρχεται και δεν απαντά στις ερωτήσεις. Αν αυτό δεν είναι φασισμός, τότε τι είναι;».
Για τη ρευστότητα στην αγορά και τη στήριξη των επιχειρήσεων είπε: «Η λύση είναι Σισάχθεια», και κάλεσε την κυβέρνηση να «σταματήσει να εκτελεί εντολές με δόλο».






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση