GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγικό θάνατο βρήκε 48χρονος σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε 48χρονος σε τροχαίο Τραγικό θάνατο βρήκε 48χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου ύστερα από τροχαίο που έγινε στην Ακτή Δυ...

Τραγικό θάνατο βρήκε 48χρονος σε τροχαίο
Τραγικό θάνατο βρήκε 48χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου ύστερα από τροχαίο που έγινε στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας.
Ο 48χρονος, κάτοικος Ροϊτίκων Αχαΐας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και η συνεπιβάτης του άτυχου οδηγού, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο οδηγός βρέθηκε στα πίσω καθίσματα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκωβλιστεί.
Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, ωστόσο περίπου μία ώρα μετά υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.

Πηγή: patrisnews.com

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση