GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Πρέπει να στηθούν 4 κάλπες...

Πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλιώς παραβιάζεται ο κανονισμός της βουλής, είπε ο Πάνος Καμμ...

Πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλιώς παραβιάζεται ο κανονισμός της βουλής, είπε ο Πάνος Καμμένος, αναφέρομενος στην εισήγηση της Διάσκεψης των Προέδρων για τρεις κάλπες αναφορικά με την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη "λίστα Λαγκάρντ".
"Η πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων περιλαμβάνει τέσσερα πρόσωπα δύο εκ των οπόιων είναι βουλευτές . Βάσει του κανονισμού της βουλής προβλέπεται ότι βουλευτές για τους οποίους εξετάζεται η παραπομπή τους δεν μπορούν να ψηφίσουν για τον ευατό τους.'Άρα αποκλείεται η πρόταση μας να διατυπωθεί σε μία κάλπη. Για τη δική μας πρόταση πρέπει να στηθούν τέσσερις κάλπες για να μπορούν να ψηφίσουν όλοι , συμπεριλαμβανομένων και εκείνων για τους οποίους γίνεται έλεγχος", ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Οποιαδήποτε αλλοίωση θα αποτελεί πράξη που θα προσβάλλει τη μυστικότητα της ψηφοφορίας και θα παραβιάζει τον κανονισμό της βουλής", πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στην τροπολογία για την πρόσληψη ιμάμηδων στις μειονοτικές περιοχές της Θράκης, είπε : "Δεν είναι δυνατόν η βουλή όταν βγαίνει ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή να λέει ότι όσο είμαι εκεί δεν θα περάσει η τροπολογία και απειλεί τη βουλή, δεν μπορεί να κάνουμε πίσω", προσθέτοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα την ψηφίσουν.




3 σχόλια

  1. Δε πρεπει να στηθούν 4 καλπες
    η 3 καλπες αλλα πρεπει να στηθουν
    τρεις ΚΡΕΜΑΛΕΣ στην Πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ, 300.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση