GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήρωσε 500.000 € για μην βγει ροζ DVD

Πλήρωσε 500.000 € για μην βγει ροζ DVD Mισό εκατομμύριο ευρώ κατέβαλε μία 60χρονη στη Ρόδο, προκειμένου να μην «αποκαλυφθεί» dvd με τις ...

Πλήρωσε 500.000 € για μην βγει ροζ DVD
Mισό εκατομμύριο ευρώ κατέβαλε μία 60χρονη στη Ρόδο, προκειμένου να μην «αποκαλυφθεί» dvd με τις ερωτικές της περιπτύξεις.
Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και χθες ένα μέρος αυτής, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών) όπου και η 60χρονη είχε κινήσει τη διαδικασία ακύρωσης των επιταγών που είχε εκδώσει για το σκοπό αυτό, διά του συνηγόρου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν η 60χρονη γυναίκα άρχισε να δέχεται πιέσεις προκειμένου να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα dvd στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών το διάστημα εκείνο η 60χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη ότι όλα θα αποκαλύπτονταν, «υπέκυψε» στις πιέσεις και κατέβαλε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.

Παράλληλα, έλαβε και όλα τα νόμιμα μέτρα και δια του συνηγόρου υπέβαλε τον περασμένο Αύγουστο μήνυση κατά των εκβιαστών της, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν άλλοι από την 50χρονη φίλη της και τον γιο αυτής!

Μάλιστα ο τελευταίος εμφανίστηκε στην 60χρονη ως Ιταλός μαφιόζος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα η ίδια η παθούσα έχει αναφέρει στη μήνυσή της.

Η όλη υπόθεση απασχολεί ήδη τις διωκτικές αρχές, καθώς το ποινικό μέρος της εκκρεμεί στην ανάκριση και το επόμενο διάστημα μητέρα και γιος πρόκειται να κληθούν να απολογηθούν για τα όσα τους καταλογίζονται.

Ωστόσο, σε ότι αφορά τις επιταγές που εκδόθηκαν από την 60χρονη για να συμπληρώσουν το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ που ζητούσαν οι δύο φερόμενοι ως κατηγορούμενοι στην υπόθεση, δεν έχουν εξαργυρωθεί και έτσι έπρεπε να ακυρωθούν.

Για να γίνει αυτό, η 60χρονη προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) και κατέθεσε αίτηση η οποία και εξετάστηκε χθες από το δικαστήριο. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

Πηγή:rodiaki.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση