GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχαν χρέη μόλις ... 55 εκ. ευρώ!

Για χρέη προς το δημόσιο, που ανέρχονται συνολικά σε περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα μία γυναίκα και ένας ...

Για χρέη προς το δημόσιο, που ανέρχονται συνολικά σε περίπου 55 εκατομμύρια ευρώ, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα μία γυναίκα και ένας άνδρας, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Χαλάνδρι 42χρονη, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το δημόσιο, ύψους 34.116.077,57 ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, τα χρέη αυτά προέρχονται από εταιρεία στην οποία φερόταν ως υπεύθυνη η γυναίκα και η οποία τώρα δεν λειτουργεί.
Επίσης, συνελήφθη στην Αθήνα 50χρονος, πρώην διευθύνων σύμβουλος κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο ύψους 21.729.584,76 ευρώ.

2 σχόλια

  1. Ε ΚΑΙ;;ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑΡΧΙΔΙΑ.ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙ.

    ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.ΣΙΓΑ ΤΟ ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟ.ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προϊστάμενος της τοπικής εφορίας σίγουρα δεν τα ήξερε αυτά ε?
    Και φυσικά εννοείται ότι δεν κάλυπτε κανέναν ούτε τσέπωσε κανείς μαύρα ευρώπουλα.
    Ε ρε βοιδόπουτσ@ που χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση