GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, εξ αφορμής της συμπλήρωσης πέντε (5) ετών από την εις Κύριον Εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών &a...

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, εξ αφορμής της συμπλήρωσης πέντε (5) ετών από την εις Κύριον Εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις οφειλόμενης μνήμης και τιμής του Ιεράρχου, που επί 24 συναπτά έτη εποίμανε την Τοπική Εκκλησία, αφήνοντας ανεξίτηλα χαραγμένο το στίγμα του στις καρδιές Κλήρου και λαού.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:
Α. Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.
Β. Ανοικτή εκδήλωση μνήμης στο Πν. Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), στις 6 μ.μ.
Κατ’ αυτήν θα ομιλήσουν ο Πρωτ. Θωμάς Συνοδινός, Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού Αθηνών, τ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο κ. Κωνσταντίνος Πυλαρινός, Πρόεδρος της Ενώσεως τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών, τ. Γενικός Δ/ντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ από την ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

3 σχόλια

  1. Γιατί θεε μου...μας τον πηρες αυτόν τον αστέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τω όντι, μας λείπει η παλιοπουτάνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα κρύα του ανέκδοτα, τις βυζαντινές του μηχανορραφίες (εκλογή πατριάρχη Ιεροσολύμων, αστυνομικές ταυτότητες, πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, κλπ), τις συναναστροφές του με ακροδεξιούς (Μιχαλόπουλο, Καροτζαφέρη, κ.ά.), την mediadic ζωή του, τον διχαστικό του λόγο, τα σκάνδαλα που τροφοδότησε με την αυλή του... θα μας μείνει αξέχαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση