GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετακινούνται 63 εφοριακοί...

Νέα απόφαση υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σχετικά με την μετακίνηση 63 στελεχών ε...

Νέα απόφαση υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σχετικά με την μετακίνηση 63 στελεχών εφοριών. Κι όλα αυτά, μετά τη θύελλα αντιδράσεων και τις ενδοκυβερνητικές αρρυθμίες που είχε προκαλέσει η προηγούμενη απόφαση του κ. Μαυραγάνη να μετακινήσει αιφνιδιαστικά 167 στελέχη εφοριών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα απόφαση προβλέπει τα εξής:
- Την αντικατάσταση 51 διευθυντών και υποδιευθυντών εφοριών
- Την αντικατάσταση 12 εποπτών.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαφορές στη νέα λίστα μετακινήσεων σε σχέση με αυτές που προέβλεπε η προηγούμενη απόφαση, ωστόσο παραμένουν δυο «ηχηρές» ομοιότητες που είναι οι εξής:
- Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Μαυραγάνη κ. Κωστολιάς τοποθετείται στο διαπεριφερειακό ελεγκτικό κέντρο Αθηνών.
- Ο διευθυντής ελέγχου και σχεδιασμού του ΣΔΟΕ κ. Ν. Λέκκας απομακρύνεται από το ΣΔΟΕ και τοποθετείται επικεφαλής της Α΄ ΔΟΥ Αθηνών. Στην προηγούμενη απόφαση ο κ. Λέκκας οριζόταν επικεφαλής της ΔΟΥ Γαλατσίου.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση