GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζερβός: Η ΔΕΗ έκανε 700.000 διακανονισμούς...

Περισσότερους από 700.000 διακανονισμούς έκανε η ΔΕΗ για τη διευκόλυνση των πελατών της που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σύμφωνα με έγγραφο ...

Περισσότερους από 700.000 διακανονισμούς έκανε η ΔΕΗ για τη διευκόλυνση των πελατών της που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, σύμφωνα με έγγραφο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Αρθούρου Ζερβού που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Βάσει του εγγράφου, το 2011 η ΔΕΗ έκανε περισσότερους από 400.000 διακανονισμούς και το 2012 700.000 και πλέον.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου για τα κοινωνικά τιμολόγια και όπως σπεύδει να υπενθυμίσει ο κ. Ζερβός, η ΔΕΗ στο πλαίσιο αναπροσαρμογής των τιμολογίων του 2013, έχει προτείνει στην Πολιτεία, να παραμείνει αμετάβλητος ο τιμοκατάλογος του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, καθώς και των πολυτέκνων και να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με το 2012.
Στη Βουλή όμως διαβιβάστηκε και άλλο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του κ. Ζερβού και αναφέρεται στη διαφημιστική πολιτική της ΔΕΗ. Με το έγγραφο γίνεται γνωστό, ότι με απόφαση του ΔΣ που ελήφθη τον περασμένο Αύγουστο, ορίστηκε το ποσό των 3.000.000 ευρώ κατ΄ανώτατο όριο και για 12 μήνες για τη διαφημιστική προβολή της εταιρείας, για την υποστήριξη της εμπορικής της πολιτικής, καθώς και για άλλες επικοινωνιακές δράσεις.
Για το ποσό των 3.000.000 που προβλέπεται να διατεθεί για τη διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ, ο κ. Ζερβός επισημαίνει ότι «είναι ποσοστό 0,054% επί του κύκλου εργασιών όταν επιχειρήσεις ανάλογου μεγέθους δαπανούν για τη διαφημιστική τους προβολή ποσοστό 1,20% επί του αντίστοιχου κύκλου εργασιών τους».

2 σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν δημοσιονομικές δυνατότητες για ελαφρύνσεις ξεκαθαρίζει ο Γ. Στουρνάρας

    Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα, τους δικαστες (αναδρομικά), τους προμηθευτές αστυνομιας/στρατού, τους φαρμακοβιομήχανους/κλινικάρχες, τους εργολάβους τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους της διαπλοκής.

    Για επιδόματα τέκνων δεν υπάρχουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΚΡΟΦΑ Η
    ΔΕΗ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ
    ΛΙΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση