GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κούρεμα» 70% σε άνεργο πατέρα

«Κούρεμα» 70% σε άνεργο πατέρα Το Εφετείο Ηρακλείου, «κούρεψε» κατά 70% το χρέος ενός υπερχρεωμένου άνεργου πατέρα δύο παιδιών. Ο υπερχ...

«Κούρεμα» 70% σε άνεργο πατέρα
Το Εφετείο Ηρακλείου, «κούρεψε» κατά 70% το χρέος ενός υπερχρεωμένου άνεργου πατέρα δύο παιδιών.
Ο υπερχρεωμένος πολίτης κατέφυγε στην Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου – Κρήτης λόγω αδυναμίας ανταπόκρισης στις δανειακές υποχρεώσεις του μετά την δραματική μείωση των εισοδημάτων του.
Είναι έγγαμος, πατέρας δυο τέκνων, άνεργος από το 2010 όταν και απολύθηκε από την εταιρία στην οποία εργαζόταν, η σύζυγος του δημόσιος υπάλληλος, εκκρεμεί και η δική της αίτηση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.
Το σύνολο των οφειλών του ανερχόταν σε 151.749,93 € σε τρεις διαφορετικές τράπεζες. Μοναδικό περιουσιακό στοιχείο μια κατοικία επιφάνειας 70,30 τ.μ, που βρίσκεται στο Ηράκλειο, στην οποία ο αιτών είναι κύριος κατά ποσοστό 1/2 εξ' αδιαιρέτου και η οποία αποτελεί την κύρια κατοικία της οικογένειας του.
Πηγή: prismanews.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση