GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης: Aς ματαιώσει το ταξίδι ο κ.Τσίπρας...

"Είναι αυτό το οποίο θα πει ο κ. Τσίπρας στον κ. Σόιμπλε; Ότι, δηλαδή, η Αξιωματική Αντιπολίτευση σκοτώνει τις επενδύσεις, διώχνει τ...

"Είναι αυτό το οποίο θα πει ο κ. Τσίπρας στον κ. Σόιμπλε; Ότι, δηλαδή, η Αξιωματική Αντιπολίτευση σκοτώνει τις επενδύσεις, διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα;", τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Βίτσα για μελλοντική επανάκτηση του λιμανιού του Πειραιά από την COSCO, καθως και του ΟΤΕ και της ΔΕΗ από το Δημόσιο
"Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση και να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας, χρειάζεται γιγαντιαίες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν, σήμερα, ότι θα επανακρατικοποιήσουν επιχειρήσεις με πρώτα τα λιμάνια.
Είναι αυτό το οποίο θα πει ο κ. Τσίπρας στον κ. Σόιμπλε; Ότι, δηλαδή, η Αξιωματική Αντιπολίτευση σκοτώνει τις επενδύσεις, διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα;
Οι ξένες επενδύσεις δεν είναι επενδύσεις τις οποίες χρειάζεται η χώρα μας;
Αν είναι αυτό το οποίο θα πει στον κ. Σόιμπλε, καλύτερα να ματαιώσει το ταξίδι του στη Γερμανία", δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Κεφαλογιάννης.

2 σχόλια

  1. poies ependyseis allo frouto kai touto.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τακτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βουλγαράκης, για τη μη αναγραφή στο πόθεν έσχες του 2007 των καταθέσεων ύψους 132.000 ευρώ της γυναίκας του, Κατερίνας Πελέκη, στην Ελβετία, που εμφανίζονται στη λίστα Λαγκάρντ.

    Την απόφαση έλαβε απόψε η κοινοβουλευτική Επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών, η οποία ασχολήθηκε με τις καταθέσεις στην Ελβετία τριών συγγενών ελλήνων πολιτικών, που περιλαμβάνονται στη επίμαχη λίστα.

    Η δεύτερη υπόθεση που συζητήθηκε αφορά τον πρώην υπουργό Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου και τη μη δήλωση στο πόθεν έσχες του των, ύψους 1,3 εκ. ευρώ, καταθέσεων της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου στην Ελβετία. Η απόφαση αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση στις 17 Ιανουαρίου, επειδή ορισμένα μέλη της επιτροπής δεν είχαν ενημερωθεί για το απαντητικό υπόμνημα που έχει αποστείλει ο Γ. Παπαντωνίου.

    Η τρίτη υπόθεση αφορά το γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Μανώλη Κεφαλογιάννη και τη σύζυγό του, Γκρατσιέλα Γκρόλο, η οποία έχει κληρονομήσει από τη μητέρα της καταθέσεις στην HSBC, που περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα Λαγκάρντ. Επειδή ο Μ. Κεφαλογιάννης είχε αναφέρει στο πόθεν έσχες του πως η σύζυγός του ήταν ενδεχομένως κληρονόμος των καταθέσεων αυτών, η Επιτροπή θεώρησε επαρκείς τις εξηγήσεις του και απλώς αποφάσισε να στείλει το υπόμνημα του βουλευτή στον οικονομικό εισαγγελέα προς ενημέρωσή του.

    Η Επιτροπή αποφάσισε επίσης να ζητήσει αναλυτική ενημέρωση εντός 20ημέρου από τον πρώην υπουργό της Ν.Δ., Πέτρο Δούκα, για τη μεγάλη μείωση ύψους 1 εκ. ευρώ, που παρουσιάζουν οι τραπεζικές του καταθέσεις το έτος 2009 σε σχέση με το έτος 2010.

    Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση