GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάγγελμα Άσαντ: "Δεν θα έχουμε διάλογο με μια μαριονέτα της Δύσης..."

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ . Την πρώτη του μεγάλη δημόσια εμφάνιση από τον Νοέμβρη, όπου είχε μιλήσε...

Από το http://www.sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/.

Την πρώτη του μεγάλη δημόσια εμφάνιση από τον Νοέμβρη, όπου είχε μιλήσει σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, απευθύνοντας διάγγελμα από την αίθουσα της όπερας της Δαμασκού.
Μέσω του διαγγέλματός του περιέγραψε ένα σχέδιο για την...
ειρήνη στη Συρία και κάλεσε σε διάσκεψη συμφιλίωσης όλους «όσους δεν έχουν προδώσει την Συρία» όπως είπε, ενώ την διάσκεψη «θα ακολουθήσει ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης και η χορήγηση αμνηστίας». Ο Άσαντ σημείωσε επίσης πως «το πρώτο στάδιο για την πολιτική λύση θα απαιτήσει οι περιφερειακές δυνάμεις να σταματήσουν να χρηματοδοτούν και να εξοπλίζουν (τους αντικαθεστωτικούς), να τερματιστούν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις και να υπάρξει έλεγχος στα σύνορα».
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του δήλωσε: «Δε θα έχουμε διάλογο με μια μαριονέτα της Δύσης» και συμπλήρωσε: «Είναι αυτό επανάσταση του λαού μας ή ένα μάτσο εγκληματίες;»
Για την κατάσταση στη χώρα ανέφερε: «Σήμερα, πόνος και οδύνη έχουν εξαπλωθεί σε όλη τη Συρία. Δεν υπάρχει ευτυχία στη χώρα».
Στο τέλος σημείωσε ότι «είμαστε με όλη τη σημασία της λέξης σε κατάσταση πολέμου» και κάλεσε σε πλήρη κινητοποίηση σημειώνοντας ότι «αυτός ο πόλεμος στοχεύει την Συρία χρησιμοποιώντας μια χούφτα Σύριους και πολλούς ξένους. Ως εκ τούτου αυτός είναι ένας πόλεμος για την υπεράσπιση του έθνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση