GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση των Anonymous στον Αδέσμευτο Τύπο...

Επιδρομή από χάκερ δέχθηκε ο ιστότοπος του Αδέσμευτου Τύπου, με ένα μήνυμα στήριξης στη Βίλα Αμαλίας να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. ...

Επιδρομή από χάκερ δέχθηκε ο ιστότοπος του Αδέσμευτου Τύπου, με ένα μήνυμα στήριξης στη Βίλα Αμαλίας να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα.
"Αν δεν αλλάξουμε όλοι εμείς τα πράγματα, δεν θα το κάνει κανείς. Όλα συνεχίζονται", αναφέρεται αρχικά το μήνυμα των χάκερς, που υπογράφουν ως Black Team και Αναρχικοί Anonymous.
"Απέναντι στη λαίλαπα της καταστολής να αντιτάξομε τη θύελλα της αλληλεγγύης. Όλοι και όλες στους δρόμους, εκεί που κρίνονται όλα. Κάτω τα χέρια από τη βίλα Αμαλίας, την κατάληψη Σκαραμαγκά, το αυτοδιαχειρισμόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ, τον 98 ΦΜ, το στέκι XANDAU, την κατάληψη Δέλτα, όλες τις καταλήψεις, τους αυτοδιαχειρισμόμενους χώρους και τους κοινωνικούς αγώνες", αναφέρει το μήνυμα των χάκερ, το οποίο ακολουθεί μια φωτογραφία, από την βίλα Αμαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση