GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λουκέτο" στην ΕΜΑΚ στην Πάτρα;..

"Λουκέτο" στην 6 η ΕΜΑΚ που έχει ως έδρα της την Πάτρα και επιχειρεί σε σεισμούς, πυρκαγιές και άλλα έκτακτα περιστατικά στην...

"Λουκέτο" στην 6η ΕΜΑΚ που έχει ως έδρα της την Πάτρα και επιχειρεί σε σεισμούς, πυρκαγιές και άλλα έκτακτα περιστατικά στην Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου και μέρος της Φωκίδας φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το παραπάνω αποκάλυψε ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής σε συνδικαλιστές από την περιοχή, με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή.
Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Σώμα καθώς τα συμπεράσματα ειδική επιτροπής που είχε ολοκληρώσει τη δουλειά της πριν από τις εκλογές έκανε λόγο για την αναγκαιότητα ενίσχυσης της 6ης ΕΚΑΜ και της δημιουργία και δεύτερου πυροσβεστικού σταθμού στην Πάτρα.Αντ’ αυτού κλείνει η ΕΜΑΚ και αποκλείεται το ενδεχόμενο δημιουργίας 2ου σταθμού. Οι Συνδικαλιστές της περιοχής έχουν ήδη έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Δένδια, την οποία θα κοινοποιήσουν και στους βουλευτές σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.
Πηγή:thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση