GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης:Καμία εξαίρεση για τους εργαζόμενους στο Μετρό...

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περιθώριο υποχώ...

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης για την κυβέρνηση. Ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ερωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα μετά την συνάντηση που είχε με το Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Αναλυτικά:
Ερώτηση: Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ αποφάσισαν ήδη απεργία για αύριο και ενδεχομένως να γίνουν απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας. Ποια είναι η θέση σας;
Κ. Χατζηδάκης: Έχουν υπάρξει συζητήσεις με το υπουργείο Οικονομικών. Απόφαση της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο. Χωρίς εξαιρέσεις. Δεν μπορεί να γίνει καμία εξαίρεση.
Ερώτηση: Αν συνεχίσουν τις απεργίες;
Κ. Χατζηδάκης: Δεν υπάρχει περιθώριο υποχώρησης για την κυβέρνηση. Έχει ψηφιστεί νόμος. Ο νόμος αυτός θα πρέπει να εφαρμοστεί. Τονίζω και πάλι. Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα εξαιρεθεί καμία κατηγορία εργαζομένων στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση. Και παρακαλώ αυτό να γίνει κατανοητό".

3 σχόλια

  1. Γελάει μαζί του όλη η Ελλάδα..

    Μετά τον ΦούχτεΡ ανακάλυψε και το Χόνγκ Ον!!

    Για άλλη μια φορά ο Πάνος Καμμένος έβγαλε απίστευτο γέλιο στη Βουλή και έγινε ανέκδοτο.

    Μετά τον Φούχτελ τον οποίο τον έχει κάνει ΦούχτεΡ, ήρθε να αποδείξει ότι είναι και αγεωγράφητος...

    Ανακάλυψε κράτος το οποίο ονόμασε Χόνγκ ΟΝ!!

    Αν δεν ξέρετε που βρίσκετε, δείτε τη απάντηση: -doleros folowing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημόσιο - Κάνουν λευκή απεργία 3ή απλά είναι γεννημένοι μ@λ@κες;

    Έλα ρε! Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;;;

    "Έκλεισε η ΔΟΥ και πέταξαν στα σκουπίδια όλα τα αρχεία!"

    ​Πώς θα σας φαινόταν εάν ένα ωραίο πρωί, βλέπατε τα προσωπικά σας στοιχεία που είχατε εμπιστευτεί στην Εφορία πεταμένα στα... σκουπίδια!

    Μετά, λοιπόν, το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ Σητείας, οι κάδοι των σκουπιδιών που είναι κοντά στο κτήριο, όπου στεγαζόταν, γέμισαν από εκατοντάδες πρωτότυπα έγγραφα της ΔΟΥ, όπως αποκαλύπτει το Cretalive!

    Περαστικοί, κοιτάζοντας καλύτερα, βρήκαν πληθώρα βεβαιώσεων οφειλών, πληρωμών, ενημερότητες, ακόμα και κλασέρ ολόκληρα με αναλυτικά στοιχεία φορολογουμένων (Δνση Τηλέφωνο, ποσό οφειλής κλπ )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά υπάρχει κόμμα Ν.Δ; η έγινε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ...

    Αλλά για να μην παρεξηγηθούν η Ν.Δ μήπως η Ν.Δ ρούφηξε το ΠΑΣΟΚ;

    Αυτή είναι η εικόνα τον δυο κόμματων , τώρα αν μερικοί δεν θέλουν να το δουν η να το καταλάβουν μάλλον ΌΤΑΝ καμιά φορά γίνουν εκλογές θα το καταλάβουν και οι δυο ΗΛΊΘΙΟΙ αρχηγοί τους και τα βόδια που πάνε και τους ψηφίζουν..

    Αν αυτά τιμούν τους ψηφοφόρους τον δυο αυτών παρατάξεων εμένα δεν μου πέφτει λόγος...

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ την απόφαση μου την έχω πάρει, ξέρω ότι με αυτούς δεν υπάρχει μέλλων για δυο γενιές Ελλήνων {αν υπάρχουν Ελληνες} το είπε και ο γραμματέας εσόδων ο κ. ΘΕΩΧΑΡΗΣ ..ας διαβάσουν στο διχτυο την απάντηση του την έδωσε σε έναν νέο{αν δεν έχεις μπάρμπα στην κωρωνη δεν υπάρχει ζωή στην Ελλάδα}

    Η Ο.Π.Λ.Α...Μπούντζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση