GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κληθεί ο Σφακιανάκης στην Επιτροπή...

Συνεχίζεται από τις 12:30 μετά το μεσημέρι η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουρ...

Συνεχίζεται από τις 12:30 μετά το μεσημέρι η συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή πριν από λίγο να ασχολείται με την κατάρτιση του καταλόγου των μαρτύρων, που θα κληθούν να καταθέσουν.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρείου της Επιτροπής, σχετικά με τις χθεσινές διαρροές διαλόγων, που αφορούσαν διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα.
Στην Προανακριτική συζητήθηκε για το αν θα πρέπει να δοθεί στα μέλη της το επίμαχο «στικάκι» που περιλαμβάνει τη «λίστα Λαγκάρντ» για να υπάρξει εντέλει η κατάληξη ότι μπορεί να το πάρει όποιο μέλος της επιθυμεί.
Επιπλέον, τα κόμματα συμφώνησαν να εξεταστούν τα «ίχνη» του «στικ» από πραγματογνώμονα και γι αυτό θα καλέσουν στην Επιτροπή τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση