GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Μαρκόπουλος: Δεν ψηφίζω το φορολογικό...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος, ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο. «Περίμενα από τον υπουργό Οικονομικ...

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος, ξεκαθάρισε ότι θα καταψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο.
«Περίμενα από τον υπουργό Οικονομικών, να είχα μπροστά μου ένα φορολογικό νομοσχέδιο δικαιοσύνης. Δεν έχετε κάνει απολύτως τίποτα από αυτά που σας ζητά το Διεθνές Νομισματικό ταμείο. Τίποτα από τα σκληρά τα διορθωτικά, που σας λένε πως θα πιάσετε την φοροδιαφυγή» είπε αρχικά στην τοποθέτηση του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος και συνέχισε:
«Επειδή δεν κάνατε την παραμικρή προσπάθεια για τη φοροδιαφυγή, φτάσατε στο σημείο να παραδέχεστε ότι το 50% των φόρων το πληρώνει ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος».
Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του στο κοινοβούλιο, ο Κώστας Μαρκόπουλος, έκανε σαφές ότι δεν θα ψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ αναφέρθηκε και στις ΔΟΥ που καταργούνται:
«Αυτός που φοροδιέφευγε, ενώ είχε τη ΔΟΥ στα δύο τετράγωνα, σήμερα δεν θα φοροδιαφεύγει, η θα σας φοβηθεί, όταν η ΔΟΥ, θα είναι 200 χιλιόμετρα μακριά. Αυτές τις αποφάσεις, θα τις πληρώσουμε όλοι μας στα έσοδα. Υπό αυτή την έννοια, προφανώς και δεν ψηφίζω αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο».



1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση