GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Ο "καυγάς" Άδωνι-Σκουρλέτη

ΒΙΝΤΕΟ-Ο "καυγάς" Άδωνι-Σκουρλέτη Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πάνο Σκουρλέτη, με τον βουλευτή ...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο "καυγάς" Άδωνι-Σκουρλέτη

Έντονη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Πάνο Σκουρλέτη, με τον βουλευτή της ΝΔ να απειλεί ότι θα αποχωρήσει από το τηλεοπτικό στούντιο. Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «σαλταδόρο της πολιτικής».
«Συνεχίστε έτσι και θα γυρίσετε στο 4%», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη, ο οποίος του απάντησε: «Άδωνι μου, το επόμενο κόμμα σου ποιο είναι; Σα σβούρα γυρίζεις».
Η φράση προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος τόνισε ότι «εγώ είμαι δεξιός αγαπητέ. Όχι να μας κάνει μαθήματα και ο Σκουρλέτης, να μας μάθει πως φτιάχνουμε μολότοφ, μάλιστα».
«Είσαι σαλταδόρος της πολιτικής», του ανταπάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Γεωργιάδη να αντιδρά λέγοντας: «αν δεν μου ζητήσει συγνώμη, θα φύγω».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ



Πηγη: enikos.gr

6 σχόλια

  1. Είμαστε για κλάματα αγαπητοί μου....Όταν o Αδωνης και ο κάθε Αδωνης αυτά που λέει είναι νόμιμα τα εχει ψηφίσει ο ΒΛΑΚΑΣ

    Ο Αδωνης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που προκαλεί , το ιδιο είναι και ο , και η Βουλτεψη, και ο Ντινοπουλος, και ο Βορίδης, και ο Βαρβιτσιώτης, Ο Χατζησωκρατης, ο Μαργαρίτης, ο Λυκουδης ,ο Οικονόμου όλο αυτό το σκυλολόι που μαζεύτηκε και έδωσε να κατασπαράξουν ΕΝΑ ΛΑΟ στα σκυλιά της νέας τάξης πραγμάτων που ονειρεύονται να γίνουν Σάιμποργκ ….

    Τι έχουμε όμως κάνει ως κοινωνία ;ΤΙΠΟΤΑ, δεν αντιδρούμε μαζικά χωρίς κομματικούς η συνδικαλιστικούς μανδύες .. αυτή λοιπόν η κοινωνία έδωσε το δικαίωμα να κάνει ο κάθε καναλάρχης κοινωνική διαφημιζόμενη πολιτική φιλανθρωπία,……Τι να πεις!!
    Δυστυχώς άφησε ο Έλληνας να μετρούν την αξιοπρέπεια του με μια τσάντα από φαγώσιμα, ΕΕ!! τότε ΝΑΙ έχουμε ΣΟΒΑΡΌ πρόβλημα ως κοινωνία, η αδιαφορία τον πολλών και ο φόβος για το ότι γίνετε στην χώρα μας άφησε τους λίγους να το παίζουν σωτήρες η να απειλούν όπως ο ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΚΟΥΒΕΛΗΣ που δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό ΕΙΝΑΙ πολλή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ να δουν ποσοστά χρυσής αυγής 40-50% ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;;; Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;..

    Σιχαίνομαι να ακούω κυβερνητικούς πολιτικούς, τα παπαγαλάκια δημοσιογράφους ,να λένε να τους πουν οι μη κυβερνητικοί μια άλλη λύση για να σωθεί η χώρα και οι άλλοι τους να λένε θεωρίες της πλάκας πλην μερικών ελάχιστων…

    Να πείτε κύριοι ΟΛΟΙ καθαρά την αλήθεια και όχι να ρωτά ο ένας τον άλλων στα παράθυρα τον ΜΜΕ, πες μου εσύ την λύση;

    Τους πληρώνουμε αδρά όλους αυτούς, της στρατιές συμβουλών τους ,νομικούς, μπάτσους κ.τ.λ ..ΑΥΤΟΙ έχουν καθήκον να δώσουν λύσης να κρατήσουν την χωρά ενωμένη κοινωνικά και ως ΚΡΑΤΟΣ ,όχι να στρέφουν επίτηδες την μια κοινωνική ομάδα εναντία της άλλης.. ΚΑΙ δεν φταίνε αυτοί που είναι όλοι από 40 χρόνια στα μέσα και στα έξω , αλλά ο Χατζηπετρης!!!

    Η προπαγάνδα τους έχει γίνει χυδαία, λένε στο κόσμο κοίτα φταίει αυτός που παίρνει 1.500 ευρώ το μήνα ενώ εσύ παίρνεις 600 ευρώ το μήνα , η φταίνε αυτοί που πληρώνονται και εσύ είσαι άνεργος , σε τέτοια επίπεδα έχει φτάσει η χυδαιότητα τους και ο κόσμος τσιμπά αυτό το δόλωμα έτσι έχουν κάνει έναν ΛΑΟ σαν τα μούτρα τους…

    Αυτοί θα φέρουν την ανάπτυξη; κοινωνική συνοχή; ηρεμία; Οι πολίτες έχουν παγιδευτή νομίζουν ότι τους κάνουν κακό όταν λένε ότι η δεν θέλουν να ακούνε ,η να βλέπουν κανένα τους , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ, αυτό θέλουν και ΑΥΤΟΙ να μας κάνουν να αποδεχτούμε το μοιραίο , θέλουν μια κοινωνία των πολλών αδιάφορη που δυστυχώς τα καταφέρουν κάθε ημέρα σιγά σιγά, κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει γυρισμός για τα επόμενα 40 με 50 χρόνια, ο μινώταυρος αυτός θα φάει μια γενιά ίσως και παραπάνω…

    Μας έκαναν και πιστεύαμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου ότι εμείς είμαστε οι εκλεκτοί του πλανήτη κ.τ.λ ,τρίχες κατσαρές , ένα γαλατικό χωριό είμαστε, αδύναμοι, νάνοι μπροστά σε άλλες δυνάμεις, χαζοχαρούμενοι, διασκεδαστές του κάθε Αμερικανού , Γερμανού, Γάλλου, Κινέζου, Κονγκολεζου κεφαλαιοκράτη..

    Ας διαλέξουμε με ποιους θα γαμηθούμε τουλάχιστον ώστε να πληρωθούμε καλά γιατί για καμιά 50 χρόνια δεν θα γίνει ΤΙΠΟΤΑ…μπορεί να μην αρέσουν σε μερικούς αυτά γράφω, θα του πω ούτε σε εμένα, αλλά δεν είμαστε σε εποχή να πάρω τα βουνά να κάνω τον αντάρτη, τώρα έχουν μάτια από δορυφόρους, από παντού, θα με πιάσουν σε ένα λεπτό ίσως είναι η ώρα τον Τρελών να πουν πεθαίνω που πεθαίνω ας θυμηθώ τους Ιάπωνες καμικάζι αν γίνουνε 5 δυνατά ΜΠΑΜ με καμικάζι ,Ίσως να έλθουνε τα πάνω κάτω…μετά ο κάθε Αδωνης τουλάχιστον δεν θα προκαλεί…..

    Ετσι θα πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση ΚΥΝΗΓΉΣΤΕ ΤΟΥΣ μην τους αφήνετε να λένε άλλα τον άλλων, είναι ΑΛΗΤΕΣ πρέπει να παίσουν και να πάμε σε Εκλογές με το καλό!! , αλλιώς με το άσχημο..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος
    ----------------------------------
    Α τώρα Άδωνη η Ελλάδα πτώχευσε? Πριν λίγο καιρό μας έλεγες να σε ψηφίσουμε για να μην πτωχεύσουμε. Αιντε απο δω ρε καλικάτζαρε.


    Υ.Γ Τον τελευταίο καιρό έχουμε βαρεθεί να σε βλέπουμε να τρως φάπες στα κανάλια. Μετά τις καρπαζιές του Κοντονή έχεις πέσει πολύ. Κάνε γιόγκα να το ξεπεράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H δημοσίευση των αυξημένων παρακρατήσεων σε μισθούς και συντάξεις από τον επιτελείο των κ.Στουρνάρα, Σταϊκούρα και Μαυραγάνη αποτελεί τη πολιτική ταφόπλακα του Σαμαρά, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Έκπληκτοι μισθωτοί και συνταξιούχοι βλέπουν τις νέες μειώσεις, που μεγαλώνουν ανάλογα με τα παιδιά ! Το τέλος αυτού του πολιτικού θιάσου είναι κοντά. Η ΝΔ θα έχει χειρότερο τέλος από το ΠΑΣΟΚ γιατί εξαπάτησε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και διαλύει τις ελληνικές οικογένειες, έχοντας μετατραπεί σε ένα ολιγαρχικό, φεουδαρχικό κόμμα ολίγων μεγαλοαστών. Οι μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα, την ΟΝΝΕΔ, τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τη ΔΑΚΕ θα πρέπει να γίνουν άμεσα, αν θέλουν τα μέλη να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους ! Ο ελληνικός λαός θα εξαφανίσει τα τρία κόμματα της χειρότερης χρονιάς, του 2013, στέλνοντας ( μαζί ) στο 13% ! Μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα. Μόνο αυτοί και οι παρατρεχάμενοί τους θα έχουν λεφτά, σπίτια, εκπαίδευση και υγεία. Ξυπνήστε, μας δουλεύουν. Μαύρο στους Στουρνάρα, Σταϊκούρα,Μαυραγάνη, Βρούτση,Ν. Παναγιωτόπουλο και όλο το συφερτό.

    Αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OI HLITHIOI POY PSHFIZOYN AKOMA NEA DHMOKRATIA KAI PASOK FTAINE. AYTOI MAS EXOYN KATASTREPSEI. TOYS PSHFOFOROYS TOYS PREPEI NA BROYME KAI NA GIOYXAROYME KAI NA DIAPOMPEYSOYME PANTOY. NA MHN BOROYN NA KYKLOFORHSOYN STH GEITONIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας δουλεύουν κανονικά. Όλες οι διαπλεκόμενες,κρατικοδίαιτες εφημερίδες δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις ότι ο ελληνικός λαός, ενθουσιασμένος από τις νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, τους νέους φόρους στα ακίνητα και αυτοκίνητα, ενθουσιασμένος που δεν έχει γιατρούς, φάρμακα λόγω ΕΟΠΠΥ θέλει ξανά την τρικολόρ κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλου ! Εκτός κι αν αυξήθηκαν οι βλάκες στη χώρα !

    Καλά μας κάνουν, βλάκα Έλληνα. Εσύ τους αγοράζεις και τους ταϊζεις να στηρίζουν αυτούς που καθημερινά σε εξοντώνουν, εσένα και τα παιδιά σου ! Ραγιάδες μας έχουν κάνει ! Για να μας κυβερνάνε αυτά τα πολιτικά τζάκια αιώνια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η γνωστή αριστερή φασιστική νοοτροπία του να κατακεραυνώνει τους πάντες αλλά οι άλλοι να μην έχουν δικαίωμα γνώμης.

    Ο γνωστός φασισμός της μειοψηφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AYTOΣ Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΜΑΛΛΙ ΒΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΣ ΕΣ .ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση