GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο δήμαρχος Ηρακλείου για την καταδίκη του...

"Η αλήθεια θα λάμψει" λέει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ξεσπώντας μετά την καταδικαστική απόφαση για την αδειοδότηση ...

"Η αλήθεια θα λάμψει" λέει ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ξεσπώντας μετά την καταδικαστική απόφαση για την αδειοδότηση κινηματογράφου σε πολυκατάστημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
"Θα λάμψει το φως απ'το σκοτάδι, θα λάμψει η αλήθεια από το ψέμα και στο τέλος θα επικρατήσει το καλό", είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος αναφερόμενος στη δικαστική απόφαση, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι σέβεται τη Δικαιοσύνη. Ο κ. Κουράκης πρόκειται να προσφύγει στο Εφετείο, "επιζητώντας την τελική δικαίωση" όπως είπε, όταν η υπόθεση εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.
Τέλος, ο δήμαρχος Ηρακλείου,  ανέφερε ότι δεν τίθεται θέμα έκπτωσης ούτε αργίας, , καθώς ο σχετικός νόμος του Καλλικράτη - όπως επιβεβαίωσε και ο νομικός σύμβουλος του δήμου, - αναφέρει πως έκπτωση από το αξίωμα του δημάρχου προκύπτει μόνο όταν, από σχετική απόφαση, προκύψει βλάβη για το Δημόσιο.



Πηγή:cretalive.gr

1 σχόλιο

  1. Μάλιστα. Δηλαδή εσύ Κουράκη δεν είχες ούτε έχεις καμία σχέση με την Παραλιακή. Ούτε εσύ , ούτε η οικογένεια σου. Τπτ. Δεν είχες κανένα συμφέρον να ανακατευτείς εσύ έτσι?

    Καλά. Ετοιμάσου τώρα για μπαγλάρωμα, δεν θα είναι και τόσο άσχημα θα σε πάνε και εσένα στους VIP...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση