GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν κεραμίδια από τη δημοτική αγορά Ξάνθης

Έκλεψαν κεραμίδια από τη Δημοτική Αγορά Ξάνθης Ακόμη και τα κεραμίδια που βρίσκονταν τοποθετημένα πάνω σε υπόγεια καταπακτή στη δημοτικ...

Έκλεψαν κεραμίδια από τη Δημοτική Αγορά Ξάνθης
Ακόμη και τα κεραμίδια που βρίσκονταν τοποθετημένα πάνω σε υπόγεια καταπακτή στη δημοτική αγορά Ξάνθης αφαίρεσαν επιτήδειοι. 

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό του ThrakiToday.com ένα μεγάλο μέρος των κεραμιδιών που βρίσκονταν πάνω στη σκεπή της υπόγειας καταπακτής, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από την αφετηρία των αστικών λεωφορείων της πόλης, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, έχει κάνει φτερά.
Δεν είναι το πρώτο περιστατικό αντίστοιχων κλοπών που καταγράφεται στην πόλη, καθώς πρόσφατα αφαίρεσαν τα κεραμίδια από το γυμναστήριο που βρίσκεται στο οικισμό του Δροσερού, ενώ στην περίπτωση του Άλσους του Ευμοίρου και το εκεί δημοτικού κτηρίου, που έχει λεηλατηθεί επανειλημμένως, έχουν αφαιρέσει όλη σχεδόν την οροφή.
Πηγή: thrakitoday.com
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση