GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Ευθύνες σε Παπανδρέου, Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ...

Σοβαρά πολιτικά ζητήματα έθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη δι...

Σοβαρά πολιτικά ζητήματα έθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της νέας επίσκεψής του στη Σάμο.
Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε για τη λίστα Λαγκάρντ και τη στάση των ΑΝΕΞ. ΕΛ. στη Βουλή, είπε μεταξύ άλλων:
«Η λίστα Λαγκάρντ είναι συνυφασμένη και με το θυμό του Έλληνα, που θέλει επιτέλους να δει την κάθαρση στον τόπο μας.
Δεν μπορεί να μένει έξω από το κάδρο ο Γιώργος Παπανδρέου. Πολιτικές ευθύνες έχει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και θέτω ένα σημαντικό ερώτημα: Θα μείνει εδώ η ατιμωρησία του Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος απέκρυψε τη λίστα Λαγκάρντ σε δύο προεκλογικές περιόδους; Και στην περίοδο της 6ης Μαΐου και στην περίοδο της 17ης Ιουνίου;
Ερωτώ: Εάν ο κόσμος γνώριζε ότι υπάρχει αυτή η λίστα, θα ψήφιζε όπως ψήφισε; Μήπως έχουμε και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος από την απόκρυψη ενός πολύ σημαντικού στοιχείου, που σίγουρα θα επηρέαζε την προεκλογική περίοδο;
Ερωτώ επίσης τον Αντώνη Σαμαρά, περιμένοντας απάντησή του: Τον είχε ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τη λίστα Λαγκάρντ επί κυβερνήσεως Παπαδήμου; Εάν ΝΑΙ, τότε έχει τις ίδιες ευθύνες απόκρυψης. Εάν ΟΧΙ, τότε πώς συγκυβερνά τώρα μαζί του;».
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν με το κλείσιμο της 6ης επίσκεψης που πραγματοποίησε ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Τέρενς Κουίκ στη Σάμο, την οποία έχει αναλάβει υπό τη βουλευτική του ευθύνη.
Ο Τέρενς Κουίκ έφτασε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (05/01/2013) στη Σάμο και αμέσως συναντήθηκε με τους Πολιτευτές των ΑΝΕΞ. ΕΛ. στη Σάμο, Κώστα Χατζημιχάλη και Γιώργο Γαρυφάλλου, με τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής, Νίκο Παρθένη, καθώς και με φίλους αλλά και μέλη της Συντονιστικής του Κινήματος.
Μίλησε μαζί τους για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, αναφέρθηκε σε διάφορες σημαντικές δραστηριότητες των Βουλευτών του Κινήματος σε όλη την ελληνική επικράτεια, καθώς και σε οργανωτικά θέματα των τοπικών οργανώσεων, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα όσα θα μπορούσαν ελεύθερα να προτείνουν τα στελέχη στο επερχόμενο προ-συνέδριο του Κινήματος.
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, έστειλε χαιρετισμούς σε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποσχέθηκε επίσκεψή του στη Σάμο το συντομότερο δυνατό. Στη συνέχεια ο Τέρενς Κουίκ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ. Τον υποδέχθηκε ο Υποδιοικητής της, Συνταγματάρχης Αντώνιος Σίμος, εφόσον ο Ταξίαρχος Διοικητής Προκόπης Παπαθανασίου, απουσίαζε με κανονική άδεια.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞ. ΕΛ. επισκέφθηκε αμέσως μετά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κκ. Ευσέβιο, όπου είχαν μία εγκάρδια συζήτηση. Συζητήθηκε και το θέμα του γηροκομείου Ικαρίας.
Ο Τέρενς Κουίκ αφού έλαβε γνώση των στοιχείων που του έδωσε από τη πλευρά του ο κκ. Ευσέβιος, έδωσε την υπόσχεση ότι με την επιστροφή του στην Αθήνα θα μελετήσει το θέμα και κατόπιν θα ενημερώσει τον κ. Καμμένο.
Στη συνέχεια ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞ. ΕΛ., μαζί με τους Πολιτευτές και τον Πρόεδρο της τοπικής Συντονιστικής, περπάτησε και στους δύο εμπορικούς δρόμους στο Βαθύ, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και πολίτες, ακούγοντας προσεκτικά τα όσα του έλεγαν και αφορούσαν στη δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει λόγω της κρίσης που βιώνουν εδώ και δύο – τρία χρόνια.
Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Σάμου και αναχώρησε για την Αθήνα με την απογευματινή πτήση.
Μερικά από τα κύρια μέρη της συνέντευξής του είναι τα παρακάτω:
* Η Σάμος είναι ένα από τα μέρη της Ελλάδας που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, όπως π.χ. τόσο στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, όσο και στην τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων. Πιο φθηνά πηγαίνεις καταχείμωνο στη Νέα Υόρκη, παρά στη Σάμο.
* Αυτό που βίωσα περπατώντας στους εμπορικούς δρόμου της Σάμου, παραμονή Θεοφανείων, ήταν όχι μόνο σοκ, αλλά κάτι παραπάνω. Βλέποντας καταστηματάρχες να περιμένουν στην πόρτα να μπει μέσα πελάτης, κατάλαβα ότι δεν ήταν και το καλύτερό τους με τη ανατολή του καινούργιου χρόνου.
* Εκτός από τα μεγάλα προβλήματα των συγκοινωνιών της Σάμου με την ηπειρωτική Ελλάδα, μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και το νοσοκομείο της Σάμου. Παλεύουμε ν’ αποτρέψουμε την ένωση του Νοσοκομείου της Ικαρίας με της Σάμου.
* Μετά την πρόσφατη αποχώρηση Βουλευτών, που προφανώς δεν άντεξαν στις Ιδρυτικές μας Αρχές, αποφασίσαμε μετά από σύσκεψη με τον αρχηγό μας Πάνο Καμμένο, να εντείνουμε την κοινοβουλευτική μας δράση. Έχουν πυκνώσει στις τάξεις μας οι νέες εγγραφές. Όσοι αποχωρούν, αφήνουν τις θέσεις για πολλαπλασίους περισσότερους ΑΝΕΛ.
* Το 2013 θα είναι μια πολύ δύσκολη έως και εξοντωτική χρονιά για όλους τους Έλληνες με όλα αυτά τα μνημονιακά μέτρα που έχουν ψηφιστεί.
Εδώ και δύο χρόνια ο Έλληνας έχει εξαντλήσει το λίπος, τώρα πια θ’ αρχίσει να τρώει από τις σάρκες και τα κόκαλα με αυτόν τον προϋπολογισμό που θα εκτελείται.
Έρχονται πάλι νέα μέτρα. Στη Βουλή έρχεται αυτό το μίνι φορολογικό που είναι νέα μέτρα (επιβάρυνση της οικογένειας που έχει δύο ή τρία ή τέσσερα παιδιά, επιβάρυνση επαγγελματικών, αλλαγή φορολογικών κλιμάκων προς το χειρότερο).
Σήμερα, Κυριακή των Θεοφανείων, ο Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στη Κόρινθο, για να εκπροσωπήσει τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο στον εκεί Αγιασμό των Υδάτων.
Πηγή: ΑΜΠΕ

4 σχόλια

  1. Μόνο σε Παπανδρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ :
    ==============================
    Μονοτονικό βελτιωμένο με νόμο

    Του Θωμα Ακρωτηριανάκη.
    Με νόμο,ας καταργηθει,εδω και
    τώρα, το ισχύον,απο το 1982,
    μονοτονικο και στη θέση του
    ας μπει το εξης
    βελτιστοποιημένο μονοτονικο,
    με τις εξης τροποποιήσεις,ως
    προς το ισχύον μονοτονικο :
    1)---Σε τουλάχιστο δισύλλαβη
    λέξη,που δεν αρχίζει
    απο απόστροφο,δεν σημειώνεται
    ο τόνος στη λήγουσά της,όταν
    είναι ο μοναδικος τόνος που
    υπάρχει σ' αυτη.
    2)---Όταν σε τουλάχιστο
    δισύλλαβη λέξη,που δεν
    αρχίζει απο απόστροφο,δεν
    υπάρχει τόνος,αυτη
    γράφεται ενιαία με την
    προηγούμενη συμπροφερόμενη
    λέξη.
    Όμως,αν η προηγούμενη
    είναι μία απο τις λέξεις
    «που,πού,μου,μού,σου,σού,
    του,τού»,τότε κατ'εξαίρεση
    μπαίνει ανάμεσα στις δυο
    λέξεις μια ορθογραφικη
    εγκλιτικη απόστροφος,π.χ.
    «...που'ηταν
    στα πόδια γλήγορος»,
    «...μου'ηθελε και...».
    3)---Όταν δεν υπάρχει τόνος
    σε λέξη,οσωνδήποτε συλλαβων,
    που δεν είναι απο τις άτονες,
    ούτε τελειώνει σε απόστροφο,
    και συμπροφέρεται με την
    επόμενη λέξη,τότε γράφεται
    ενιαία μ' αυτη(όμως το «κι»
    να γράφεται αυτοτελως).
    4)--- Δεν σημειώνεται
    ενωτικη παύλα μετα απο λέξη
    στην οποία δεν υπάρχει τόνος.
    Η δε ενότητα των δύο λέξεων
    θα υποδηλώνεται με το να
    γράφονται ενιαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Λέτε να έχει το ίδιο πρόβλημα !!!
    σαν τον συνβουλευτή
    που ειχε ταμα την επισκεψη σε μπουρδελ@...!!

    «Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθω όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΕροψεκασμένων, Κ. Γιοβανόπουλος.

    ΑΛΗΘΕΙΑ τοσο μεγαλο παιδι και δεν ειχε παει ποτε ...
    Απο οτι ξερουμε εχει εκει καποια ξενοδοχεια στην περιοχη του και ΔΕΝ τα εχει επισκεφθει ΠΟΤΕ!!!!!

    ΤΩΡΑ πιστευω να κατεβει ανανεωμενος στην Αθηνα και ελπιζουμε να του παρουμε καποια συνεντευξη για την πρωτογνωρη εμπειρια του.....ελπιζουμε να εχει ξεφυγει απο τον ανασκελο κοσμο των ενστικτων και να εχει επανελθει στο αληθινο κοσμο μηπως αντιληφθει και το ανασκελο κοσμο της πεινας....

    ΚΑΛΗ χρονια στους ανασκελους και στους ασχετους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση