GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο "τραπέζι" το εφάπαξ των αστυνομικών...

Με τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη ανησυχία και την αντίθε...

Με τον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της ΠΟΑΣΥ, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη ανησυχία και την αντίθεση της στον νέο τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ.
Σύμφωνα με τον νέο τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ, ο οποίος βάσει της υπουργικής απόφασης τίθεται σε εφαρμογή από 1/1/2014, ωθεί στην έξοδο ένα πολύ μεγάλο αριθμό αστυνομικών και αποδυναμώνει τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας, τινάζοντας στον αέρα τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων.
«Στον κ. Υπουργό εκθέσαμε τις θέσεις μας, λαμβάνοντας υπόψη και τις αναλογιστικές μελέτες για τα ταμεία, που έχουν γίνει από τον κ. καθηγητή και εξηγήσαμε τους λόγους για τους οποίους αιτούμαστε την εξαίρεσή μας από την επίμαχη υπουργική απόφαση. Τονίσαμε δε ότι πέρα από την ιδιαιτερότητα που έχουμε ως κλάδος, το Ταμείο μας έχει λάβει μέτρα αυτορρύθμισης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, η οποία καταλήγει:
«Ο κ. Υπουργός απέφυγε να πάρει θέση και μας γνωστοποίησε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις μας σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και θα μας ενημερώσει σε επόμενη συνάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση