GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοείται ορειβάτης στα Πιέρια Όρη

 Αγνοείται ορειβάτης στα Πιέρια Όρη Επιχείρηση για την έρευνα ορειβάτη που αγνοείται στα Πιέρια Όρη έχει στηθεί εδώ και μερικές ώρες από...

 Αγνοείται ορειβάτης στα Πιέρια Όρη
Επιχείρηση για την έρευνα ορειβάτη που αγνοείται στα Πιέρια Όρη έχει στηθεί εδώ και μερικές ώρες από τις αρχές και το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Ο 54χρονος ορειβάτης, μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Κοζάνης, απομακρύνθηκε από τα άλλα μέλη του Συλλόγου στο χωριό Καταφύγι με κατεύθυνση προς το καταφύγιο της Αβδέλλας, ενώ την τελευταία φορά που επικοινώνησε βρισκόταν στην περιοχή Κατσαρέσκα, σε υψόμετρο περίπου 1.500 μέτρων. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσχερείς, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας και ορατότητας, αλλά και εξαιτίας του χιονιού που καλύπτει την ευρύτερη περιοχή.
Δύο ομάδες ερευνών κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των δύο ορειβατικών καταφυγίων που βρίσκονται εκεί όπου εικάζεται ότι χάθηκε ο ορειβάτης, ενώ μία ομάδα ερευνών θα κινηθεί κατά μήκος των δασικών δρόμων της περιοχής, όπου εκτιμάται ότι βρίσκεται ο αγνοούμενος, βάση των τελευταίων πληροφοριών που έδωσε στην τελευταία επικοινωνία του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος είναι έμπειρος ορειβάτης και είχε μαζί του όλο τον απαραίτητο χειμερινό ορειβατικό εξοπλισμό.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση