GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα τον μαχαίρωσε..

Μετά από εντατικές και εξονυχιστικές έρευνες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν μια 35χρονη Χανιώτισσα η οποία κατηγορείται, ό...

Μετά από εντατικές και εξονυχιστικές έρευνες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν μια 35χρονη Χανιώτισσα η οποία κατηγορείται, ότι μαχαίρωσε τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά, έναν 63χρονο άνδρα στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, βάση της περιγραφής που τους έδωσε ο 63χρονος, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και σήμερα το μεσημέρι να συλλάβουν την γυναίκα στο σπίτι της στα Χανιά.
Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου στο Ακρωτήρι Χανίων.
Ο 63χρονος Χανιώτης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μια γυναίκα η οποία του προκάλεσε ευτυχώς ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό, ενώ στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
Αιμόφυρτος ο 63χρονος κάλεσε σε βοήθεια από το κινητό του τηλέφωνο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία καθώς και η αστυνομία στην οποία ο 63χρονος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας και ισχυρίστηκε πως του έκλεψε από τον λαιμό μια ακριβή καδένα.
Προανάκριση για το περίεργο αυτό αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων η οποία ερευνά όλες τις εκδοχές για τα αίτια της επίθεσης από την 35χρονη που συνελήφθη.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση