GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Δεν θα επιτρέψουμε τη διάχυση του τρόμου...

«Υπάρχει προσπάθεια να διαχυθεί ο τρόμος στην κοινωνία, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Πρέπει όλοι να δείξουμε ότι η δημοκρατία μας δεν τρομ...

«Υπάρχει προσπάθεια να διαχυθεί ο τρόμος στην κοινωνία, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Πρέπει όλοι να δείξουμε ότι η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Αναφερόμενος στην τελευταία έκθεση του ΔΝΤ και τις αναφορές στην ελληνική πολιτική κατάσταση είπε: «Δεν βρίσκω το λόγο σε μία οικονομική έκθεση του ΔΝΤ, να γίνονται αναφορές για την ελληνική πολιτική κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο τους Έλληνες».
Ακούστε το ηχητικό:


6 σχόλια

  1. με τους τσεκουρακιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTOI ΕΊΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΊ ΠΑΡΑΜΈΝΕΤΕ {ΠΑΤΑΛΩΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΡΥΜΑΔ}

    Δικαίωση αστυνομικών,

    καταδίκη του πρώην υπουργού

    Γιάννη Κεφαλογιάννη


    Πυρά κατά αστυνομικών και εισαγγελέα μετά την απόφαση.

    Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. και άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης για τα αδικήματα της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας.

    Για τα ίδια αδικήματα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης, καταδικάστηκε σε 6 μήνες. Οι ποινές και των δυο ανδρών είναι εφέσιμες ενώ έχουν τριετή αναστολή.

    Η πρόταση του εισαγγελέα Νικήτα Θεολογίτη ήταν καταδικαστική για τους δυο κατηγορούμενους και για τα δυο αδικήματα, στο σκέλος όμως που αφορούσε την παρέμβαση τους στο έργο του ενός εκ των δυο αστυνομικών που είχαν καταθέσει ότι δέχτηκαν πίεση. Με την πρόταση συμφώνησε και η πρόεδρος της έδρας κ. Δανιά.

    Οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Σπανουδάκης, βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ύστερα από καταγγελίες αστυνομικών ότι δέχτηκαν πιέσεις προκειμένου να καταθέσουν ευνοικά για κατηγορούμενο υπόθεσης χασισοφυτείας.

    Οι καταγγελίες, μεταφέρθηκαν σε συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου στις αρχές του 2006 από συνάδελφο συνδικαλιστή των δυο αστυνομικών ενώ ένα χρόνο αργότερα, πέρσι τον Νοέμβριο, η καταγγελία του συνδικαλιστή είδε ευρύτερα το φως της δημοσιότητας, η υπόθεση διερευνήθηκε από τις δικαστικές αρχές και ο αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου Γ. Πατεράκης τον περασμένο Μάιο άσκησε διώξεις εναντίον των δύο ανδρών.

    Η ακροαματική διαδικασία, διήρκησε εννέα ώρες αφού ξεκίνησε στις 12.45 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ, όταν εκφωνήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου.

    Πρόκειται για μια απόφαση που προκαλεί πολιτικό σεισμό, ενώ δημιουργεί στην Ν.Δ. και στον Κώστα Καραμανλή προσωπικά ένα ακόμα πρόβλημα, ίσως και μεγαλύτερο από αυτό της υπόθεσης του Βατοπεδίου λόγω της φύσης των αδικημάτων (παρέμβαση στο αστυνομικό έργο υπέρ εκληματία-χασισοκαλλιεργητή), αλλά και λόγω της θέσης του κ. Κεφαλογιάννη ως σύμβουλος του πρωθυπουργού.

    Ο πρώην βουλευτής στην απολογία του υποστήριξε ότι τοπικά συμφέροντα θέλησαν να τον πλήξουν και συνωμότησαν και σκηνοθέτησαν εναντίον του όλη αυτήν την υπόθεση ενώ, στο άκουσμα της πρότασης του εισαγγελέα και όταν διεκόπη η ακροαματική διαδικασία για λίγο, στρεφόμενος προς το μέρος των αστυνομικών τους εξύβρισε σκαιότατα.

    Μετά δε την ανακοίνωση της απόφασης, κι ενώ μέχρι πριν απ' αυτήν υπεραμυνόταν της αδέκαστης δικαιοσύνης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ έκανε λόγο για στημένη δίκη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον εισαγγελέα "ανεκδιήγητο".

    Ο Αρκάδιος Σπανουδάκης δεν έκανε καμία δήλωση ενώ οι αστυνομικοί - μάρτυρες σε ερώτησή μας πως νοιώθουν με αυτή την εξέλιξη, αρκέστηκαν να δηλώσουν ότι είναι περήφανοι για την δικαιοσύνη που έκανε σωστά το έργο της.

    ΑΤρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;
    ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑ @@ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΚΑΤΕΜΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αρχηγός σου είναι ο αρχιτρομοκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγγυημένο! Αυτοί της κυβέρνησης είναι μαλάκ@@...
    Το είπε η αριστερά και οι Αποτριχωμένοι.

    Έχουν σκυλιάσει οι αναρχοφασίστες να μας λένε ότι τις βόμβες τις βάζει το παρακράτος.

    Ο Σαμαράς, ο Μουρούτης, ο Χατζηδάκης... έβαζαν και στα νιάτα τους και ξέρουν...
    Για τον Δένδια δεν είπαν ακόμα γιατί ήταν άρρωστος χθες.
    Τελικά έχουν δίκιο οι αναρχοφασίστες και αυτοί της κυβέρνησης είναι κάργα μαλάκ@@:

    Αποφάσισαν να βάλουν τώρα τις βόμβες επειδή μετά από 6 μήνες θα αρχίσουν να έρχονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας και θα γίνει "φοροεπιδρομή"...

    Αποφάσισαν να βάλουν τώρα τις βόμβες επειδή πριν 2 μήνες ψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση και όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους....

    Αποφάσισαν να βάλουν τώρα τις βόμβες επειδή πριν μια βδομάδα αποφασίστηκε η προανακριτική για Παπακωνσταντίνου και δεν κρέμασαν τον ΓΑΠ στο Σύνταγμα για την υπόθεση του στίκ με την οποία είναι άσχετος...

    Δηλ. όταν όλα ψηφίστηκαν και πήραν το δρόμο τους... οι "μαλάκ@@" της κυβέρνησης αποφάσισαν να αρχίσουν να βάζουν βόμβες! Προφανώς δεν τα πάνε καλά με το timing... λένε οι αναρχοφασίστες

    Μικρή λεπτομέρεια ότι όλοι αυτοί που βάζουν τη λέξη τρομοκράτες μέσα σε εισαγωγικά, θέλοντας να μας πούνε ότι δεν υπάρχουν τρομοκράτες αλλά πρόκειται για ασφλίτες κατεθυθυνόμενους από το κράτος, δεν μπορούν να εξηγήσουν και γιατί η άκρα αριστερά μιλάει για πόλεμο εναντίον του κράτους, για αντάρτικα πόλεων ή έστω γιατί ο τσελεμεντές του αναρχικού πρέπει να έχει οδηγίες κατασκευής βομβών...

    Και δεν ρωτάμε και γιατί συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε περί "κατάληψης" της εξουσίας και όχι για "νίκη" σε εκλογές ή έστω "άνοδο" στην εξουσία... γιατί ξέρουμε την απάντηση:
    Κι αυτοί ασφαλίτες θα 'ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση