GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιόνισε στη Ξάνθη

Χιόνισε στη Ξάνθη Τα πρώτα χιόνια είδαν οι κάτοικοι της Ξάνθης. Μπορεί να μην το έχει στρώσει ακόμη και η χιονόπτωση να ξεκινά και να...

Χιόνισε στη Ξάνθη

Τα πρώτα χιόνια είδαν οι κάτοικοι της Ξάνθης.
Μπορεί να μην το έχει στρώσει ακόμη και η χιονόπτωση να ξεκινά και να σταματά κάθε τόσο, ωστόσο μόνο το θέαμα προκάλεσε την έκπληξη των κατοίκων.

Πηγή: thrakitoday.gr
Πηγη: enikos.gr [title]Θρήνος στο Facebook για τον Νίκο Σαμαρά[title]
Θρήνος στο Facebook για τον Νίκο Σαμαρά

Από την Παρασκευή που έγινε γνωστή η είδηση του αιφνιδίου θανάτου του Νίκου Σαμαρά η οικογένεια του βόλεϊ, αλλά και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια είναι συγκλονισμένη. Στο Facebook δημιουργήθηκε μια σελίδα αφιερωμένη στη μνήμη αυτού του τεράστιου αθλητή, που έφυγε από κοντά μας τόσα πρόωρα.
«ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ», είναι η ονομασία του γκρουπ που αριθμεί 3.622 μέλη. Τα σχόλια του κόσμου είναι πραγματικά συγκλονιστικά και δείχνουν το μέγεθος του αθλητή και ανθρώπου Νίκου Σαμαρά, αλλά και της απώλειας του.
Σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια φίλων, θαυμαστών, συμπαικτών, αθλητών, ακόμη και συγγενών που προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε όποιον τα διαβάσει.







Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση