GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάνε ναρκωτικά έξω από σχολεία...

«Πιάτσα» έξω από σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας έχουν στήσει διακινητές ναρκωτικών. Με κινήσεις μελετημένες, όχι μόνο για να αποφύγουν τ...

«Πιάτσα» έξω από σχολικά συγκροτήματα της Πάτρας έχουν στήσει διακινητές ναρκωτικών. Με κινήσεις μελετημένες, όχι μόνο για να αποφύγουν την αστυνομία αλλά και την προσοχή των καθηγητών και των γονιών, περιφέρονται έξω από τα κάγκελα των προαυλίων ιδίως στις ώρες των διαλλειμάτων και αναζητούν πελατεία.
Στο σχολικό συγκρότημα του Αγίου Αλεξίου, γονείς και εκπαιδευτικοί σχεδιάζουν ήδη τρόπους απομάκρυνσης από την περίμετρο του σχολείου των υπόπτων που περιτριγυρίζουν την περιοχή. Ενήμερη είναι εδώ και καιρό και η αστυνομία, έχοντας πυκνώσει το τελευταίο διάστημα την παρουσία της σε όλο τον άξονα της Έλληνος Στρατιώτου και της οδού Αθηνών.
Στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Μαρούδα καταγράφεται το ίδιο φαινόμενο, με δίδυμο «ντίλερ» έξω από το κιγκλίδωμα του σχολείου.
Πηγή: patrisnews.com

1 σχόλιο

  1. XRONIA ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΑΜΕ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση