GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ με την σύλληψη μάνας, κόρης και γιου, για εμπορία ναρκωτικών...!

 Στην κατοχή τους βρέθηκαν 800 περίπου δόσεις ηρωίνης, χάπια μεθαδόνης και χρησιμοποιημένες σύριγγες.    Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία ...

 Στην κατοχή τους βρέθηκαν 800 περίπου δόσεις ηρωίνης, χάπια μεθαδόνης και χρησιμοποιημένες σύριγγες.  
 Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την είδηση της σύλληψης μιας ολόκληρης οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες μητέρας και των δύο παιδιών της, κόρης και γιου, για εμπορία ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα ηρωινής και χαπιών μεθαδόνης.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και ειδικότερα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, το προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με τη συνδρομή Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά από διακριτική παρακολούθηση, το απόγευμα της Τρίτης προέβη στη σύλληψη των τριών, 45, 30 και 29 ετών, για κατοχή και εμπορία ηρωίνης.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των ανωτέρω, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάυλον συσκευασίες ηρωίνης μικτού βάρους: α) 6,6 γραμμαρίων, β) 11,1 γραμμαρίων, γ) 11,4 γραμμαρίων, δ) 3,8 γραμμαρίων, ε) 1,3 γραμμαρίων και στ) 49,6 γραμμαρίων.
Επίσης ανευρέθησαν δέκα εννέα και μισό (19,5) δισκία μεθαδόνης, επτά (07) χρησιμοποιημένες σύριγγες καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση