GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΟΛΜΕ κατεβαίνει στο αμαξοστάσιο...

Η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια. Για το λόγο αυτό, κήρυξε στάση εργασίας (11-2 για τη ...

Η ΟΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια. Για το λόγο αυτό, κήρυξε στάση εργασίας (11-2 για τη πρωινή και 2-5 για την απογευματινή βάρδια ) ως συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Μετρό.
Το διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση «καταγγέλλει την  απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς  στην Αθήνα που μας γυρίζει σε άλλες, σκοτεινές εποχές.
Εκφράζουμε για ακόμη φορά την απόλυτη συμπαράσταση μας στον αγώνα τους ενάντια στη μνημονιακή λιτότητα, αγώνας που είναι και δικός μας».
Οι εκπαιδευτικοί καλούν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν σε όλα τα συλλαλητήρια και τις διαμαρτυρίες συμπαράστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση