GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Πλημμύρισε πάλι το πάρκινγκ στην Ξάνθη...

Οι κακοτεχνίες και τα πολλαπλά προβλήματα που παρατηρούνται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού πάρκινγκ στην Ξάνθη, ήρθαν για ακό...

Οι κακοτεχνίες και τα πολλαπλά προβλήματα που παρατηρούνται στις κτηριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού πάρκινγκ στην Ξάνθη, ήρθαν για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο μετά και το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την περιοχή.
Η ισχυρή βροχόπτωση είχε σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το κτήριο του πάρκινγκ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να πρέπει να διασχίσουν … μικρές λίμνες. Οι οροφές  στάζουν, ο φωτισμός είναι ελλιπής ενώ η ατμόσφαιρα διαχέεται από έντονη δυσωδία.
Την ίδια στιγμή χώροι του πάρκινγκ έχουν μετατραπεί σε αποθήκη όπου έχουν αφεθεί τραπέζια και καρέκλες, μαξιλάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: thrakitoday.com

1 σχόλιο

  1. Aς είχα να παρκάρω με τα λεφτά του δημοτικού παρκινγκ και στην Αθήνα και δεν με νοιάζει καθόλου αν στάζει και αν βρωμάει.
    Βέβαια αν το πάρει ιδιώτης θα είναι καλύτερα αφού βεβαίως θα πληρώνετε και εσείς 6 ευρώ την ώρα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση