GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Πάρκο με συνεργάτες του ο Βενιζέλος...

Σε χαλαρό κλίμα σε πάρκο της Αθήνας και όχι στα γραφεία στην Ιπποκράτους αποφάσισε να συνομιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με στενούς του συ...

Σε χαλαρό κλίμα σε πάρκο της Αθήνας και όχι στα γραφεία στην Ιπποκράτους αποφάσισε να συνομιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με στενούς του συνεργάτες.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείπνησε με τα στελέχη, Πάρι Κουκουλόπουλο, Φώφη Γεννηματά, Γιάννη Μανιάτη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Χρήστο Πρωτόπαπα και Δημήτρη Καρύδη, στο πάρκο Ελευθερίας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, κατά τη διάρκεια της κουβέντας εμφανίστηκε αποφασισμένος να μπει στην κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα. Εξέφρασε παράλληλα, για άλλη μία φορά, τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας   ότι «είναι μονόδρομος και πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση».
Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την επίθεση που δέχεται από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση με τη «λίστα Λαγκάρντ», ο κ. Βενιζέλος τόνισε στους συνεργάτες του ότι είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτή την κόντρα, ενώ απέκλεισε οποιαδήποτε θετική αναφορά των βουλευτών του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ρώτησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο τι προτίθεται να κάνει με τον Κώστα Σκανδαλίδη αλλά και με την πιθανή επιστροφή άλλων διαγραφέντων. Σύμφωνα με τον Real Fm, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τους ανέφερε ότι θα περιμένει να δει τι θα πράξουν στη ψηφοφορία για τους εφαρμοστικούς νόμους, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο την έμπρακτη «μετάνοια» τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση