GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα παρέμβαση του Πάπα για την οικονομική κρίση

Ο Πάπας καταδικάζει «το σπρεντ της κοινωνικής ευημερίας» και ζητεί λύσεις μέσω διαπραγματεύσεων στην Συρία και την Κεντροαφρικανική Δημοκ...

Ο Πάπας καταδικάζει «το σπρεντ της κοινωνικής ευημερίας» και ζητεί λύσεις μέσω διαπραγματεύσεων στην Συρία και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
«Αν η ψαλίδα (το σπρεντ) των χρηματοπιστωτικών επιτοκίων αποτελεί έναν λόγο ανησυχίας, οι αυξανόμενες διαφορές ανάμεσα σε έναν μικρό αριθμό πάντα πιο πλούσιων και έναν μεγάλο αριθμό αθεράπευτα πιο φτωχών θα έπρεπε να προκαλούν σύγχυση», σημείωσε ο Ποντίφικας κατά την παραδοσιακή του ομιλία κατά την αρχή του έτους προς τους εκπροσώπους διεθνών οργανώσεων και τους πρεσβευτές 179 χωρών.
«Με μια λέξη, δεν θα πρέπει να παραιτούμαστε από το σπρεντ της κοινωνικής ευημερίας την ώρα που πολεμούμε αυτό της οικονομίας», σημείωσε ενώπιον των πρεσβευτών από όλον τον κόσμο.
Ο Πάπας, σύμφωνα με το...http://www.amen.gr/article11891?nld=1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση