GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ζωή μου θα πρέπει να γίνει ταινία...

Αν και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και η ζωή της φέρθηκε σκληρά, έχει παλέψει πολύ για να τα καταφέρει. Η Κατερίνα Στανίση σε μια κατάθ...

Αν και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και η ζωή της φέρθηκε σκληρά, έχει παλέψει πολύ για να τα καταφέρει. Η Κατερίνα Στανίση σε μια κατάθεση ψυχής στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly".
Περάσατε μία περίοδο που δεν ήσασταν για καιρό ευτυχισμένη στη ζωή σας;
Η ευτυχία είναι στιγμές. Δεν μένει για πάντα.
Μου έκανε εντύπωση ότι δηλώσατε ότι δεν περάσατε καλή ζωή, μιλώντας για τα προσωπικά σας.
Η ζωή είναι ένα ποτάμι. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε ότι φέρνει. Είμαι πλούσια εμπειριών. Βίωσα ανησυχίες, αγωνίες, περιπέτειες.
Ποια είναι η χειρότερη περιπέτεια που βιώσατε στη ζωή σας;
Βίωσα πολλές στη δουλειά. Οι περισσότερες, βέβεια, ήταν στα προσωπικά. Αυτά δεν πήγαιναν καλά. Πέρασα, επίσης, σκληρά παιδικά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήρθαμε για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα, από τη Γερμανία, επειδή έδιωχναν κόσμο, υπήρχε μεγάλη κρίση. Η μάνα μου ξενοδούλευε και με έπαιρνε μαζί της. Σφουγγάριζα, ήμουν παραδουλεύτρα. Δεν θα ξεχάσω ότι ανάλογες ημέρες είχαμε πάει σε μία πολύ καλή κυρία να της καθαρίσουμε το σπίτι. Μας έδωσε παραπάνω χρήματα από εκείνα που έπρεπε να πάρουμε και διάφορα γλυκά. Στην επιστροφή για το σπίτι κρατούσα τη μητέρα μου αγκαζέ στο δρόμο και θυμάμαι ότι ήμασταν τόσο ευτυχισμένες! Αυτά τα λίγα για εμάς ήταν τόσα πολλά. Θέλω να πω μ΄ αυτό το παράδειγμα ότι είχα σκληραγωγηθεί στη ζωή από μικρή. Ήμουν μαθημένη στα δύσκολα.
Υπήρξε άντρας που απείλησε τη ζωή σας;
Όταν σε χτυπάνε, τρως συνεχώς ξύλο, δεν ξέρεις από πού να ξεφύγεις, έχεις το φόβο μέσα σου μη τυχόν και φύγεις από το σπίτι, γιατί μπορεί να σκοτώσει. Ζεις υπό την απειλή. Τέλος πάντων, μάλλον η ζωή μου θα πρέπει να γυριστεί σε ταινία.
Πηγή: EΓΩ! Weekly

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση